Ποιοι έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση Τσίπρα ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν το παρών στη 2η Διεθνή Διάσκεψη του Ινστιτούτου του πρώην πρωθυπουργού για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Μεταξύ των παρευρισκομένων και η σύντροφος του πρώην πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα όπως και πρώην αλλά και νυν στελέχη του κόμματος. Η θερμή χειραψία του Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα, όπως και ο εναγκαλισμός με τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο, ήταν ανάμεσα στα στιγμιότυπα εκείνα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

    Ad loadingΣτην εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο πρώην υπουργός Παιδείας, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Γαβρόγλου, όπως και οι πρώην υπουργοί Έφη Αχτσιόγλου και Χρήστος Σπίρτζης. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκε και η βουλεύτρια Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

    Ο φακός συνέλαβε και τη στιγμή κατά την οποία ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός συνομιλούσε με τον πρώην πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

    6581550
    4710967
    4710809
    4710800
    4710799
    4710796
    4710795
     Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη 2η Διεθνή Διάσκεψη για τη Δημοκρατία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη
    6581129
    6581735
    6581757
    6581317
    6581392
    6581554
    6581470
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χανιά: Ανάγγειλε τον γάμο του παιδιού του… σε κηδειόχαρτο! (εικόνες)

    Ανάμεσα στο μακάβρια και το χιουμοριστική, κατατάσσεται η ιδέα...

    Αχαϊα: Ομιλία του Δημήτρη Παλούμπη στο 3ο Πανελλήνιο Forum Πολιτιστικών Φορέων

    Δημήτριος Γ. Παλούμπης, Πολιτευτής Ν. Αχαΐας, Εκπροσώπου της Ελληνικής...

    Επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων “Πείρος” ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΣΣΑΙΩΝ ΠΕΙΡΟΣ Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Προ ημερών...

    Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Οκτωβρίου

    Συνολικά 64.500.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 56.600 δικαιούχους, από...