Ποιος είναι ο πασίγνωστος Πατρινός στην καρναβαλική φωτογραφία (έτος 2002)

    Ημερομηνία:

    Στο αρχείο  βρέθηκε φωτογραφία-ντοκουμέντο (έτος 2002) από τη δράση του δημοσιογράφου –  υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων του ομίλου ενημέρωσης «Plus Media», Γιώργου Κοντογιάννη, στο πατρινό καρναβάλι.

    Ο Γιώργος Κοντογιάννης έχει περάσει από όλες τις εκφράσεις του καρναβαλιού με επιτυχία. Διοργάνωση –πληρωμάτων, καρναβαλική επιτροπή, “Στρατηγοί”, Αρχηγός πληρώματος, κριτική επιτροπή, παρουσίαση φάσεων πλατείας Γεωργίου, παρουσίαση για την ΕΡΤ (2015) και άλλα πολλά.

    Από τα πιο ωραία όμως ήταν οι παρλάτες του στο πατάρι της πλατείας Γεωργίου με σπαρταριστά κείμενα, εξέλιξη των οποίων είναι και η πρωταγωνιστική του δράση τα τελευταία χρόνια με τους στρατηγούς του πατρινού Καρναβαλιού.

    Για την ιστορία, ο Γ. Κοντογιάννης στη φωτογραφία παριστάνει έναν αγανακτισμένο Ρομά.

     

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Καριόκες με τσουρέκι

    Υλικά Μερίδες: για 30 τεμάχια Για τις καριόκες ...

    Η εικόνα της Παναγιάς από την Κρήτη που έκανε τον Πάπα Φραγκίσκο να αγαπήσει την Σάντα Μαρία Ματζόρε

    Ο Πάπας Φραγκίσκος έτρεφε μεγάλη αγάπη και πίστη για τη Σάντα...

    Δασμοί: Στα ύψη η τιμή του χρυσού, για πρώτη φορά στην ιστορία

    Η τιμή της ουγγιάς του χρυσού ξεπέρασε σήμερα το...

    Ποιοι πολίτες θα παίρνουν ένα ενοίκιο κάθε Νοέμβριο

    Την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης συνολικού ύψους 1,1 δισ....