Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης που αρραβωνιάστηκε την Ερασμία Μάνου και έδινε εξετάσεις στο 3ο Γυμνάσιο Πατρών

    Ημερομηνία:

    Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη της κόρης της Σοφίας ΒόσσουΕρασμίας Μάνου ότι έχει αρραβωνιαστεί με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

    «Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία.

    Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό» αποκάλυψε η Ερασμία Μάνου σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Happy Day. (δες εδώ όλα όσα είπε)

    Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης που αρραβωνιάστηκε την Ερασμία Μάνου και έδινε εξετάσεις στο 3ο Γυμνάσιο Πατρών

    Ποιος είναι όμως ο Βασίλης Δημάκης;

    Ο Βασίλης Δημάκης έχει καταδικαστεί σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Το 2016 αποφάσισε να πάρει το απολυτήριο λυκείου ενώ βρισκόταν στις φυλακές Γρεβενών και αποφοίτησε με 19,9 ως αριστούχος. Έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ. Μάλιστα τότε κρατείτο στις φυλακές Αγίου Στεφάνου και έδινε εξετάσεις στο 3ο Γυμνάσιο Πατρων.

    Γεννημένος το 1978, ο Βασίλης Δημάκης άρχισε από πολύ νωρίς να έχει προβλήματα με την Αστυνομία αφού το 1998, σε ηλικία μόλις 20 ετών είχε φυλακιστεί για ένα έγκλημα τιμής που είχε κάνει με την αδερφή του.

    Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης που αρραβωνιάστηκε την Ερασμία Μάνου και έδινε εξετάσεις στο 3ο Γυμνάσιο Πατρών

    Αργότερα, καταδικάστηκε σε 44χρόνια φυλάκισης για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία και αφού πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ξεκίνησε απεργία πείνας προκειμένου να του γίνει χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι. Η απεργία πείνας του Βασίλη Δημάκη διήρκησε 31 μέρες ώσπου τελικά το αίτημά του έγινε δεκτό από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

    Στις 17.3.22 ο Βασίλης Δημάκης δεν παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο παραβιάζοντας την εκπαιδευτική του άδεια ενώ λίγο μετά το βραχιολάκι του σταμάτησε να δίνει σήμα στις Αρχές. Τελικά εντοπίστηκε μερικές ημέρες αργότερα σε διαμέρισμα στον Πειραιά έπειτα από έρευνα που έκανε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

    Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης που αρραβωνιάστηκε την Ερασμία Μάνου και έδινε εξετάσεις στο 3ο Γυμνάσιο Πατρών

    Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται στις φυλακές, έχει ζητήσει να του παρέχονται μουσικά όργανα κάτι που έχει γίνει αποδεκτό ενώ την περασμένη εβδομάδα έκανε αίτηση να μπορέσει να πραγματοποιηθεί η τελετή του αρραβώνα με την Ερασμία Μάνου όπως και έγινε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων! Εκσφενδονίστηκε δικυκλιστής – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο στην ΑΚτή Δυμαίων της Πάτρας με τραυματισμό οδηγού...

    Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης αγκαλιά στην παραλία

    Η Δέσποινα Βανδή έκανε βόλτα στην παραλία με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το...

    Ιαπωνία: Boeing έκανε βίαιη κάθοδο 25.000 ποδών – Επιβάτες έχασαν τις αισθήσεις τους, άλλοι έγραφαν τις διαθήκες τους

    Στιγμές τρόμου έζησαν οι περίπου 200 επιβάτες πτήσης της Spring Airlines...

    Συντάξεις Αυγούστου 2025: Πότε θα καταβληθούν σε παλαιούς και νέους συνταξιούχους

    Αλλαγές τίθενται σε ισχύ αναφορικά με τον χρόνο καταβολής κύριων...