Ποιους ευχαριστεί ο Δήμος για το Καρναβάλι

    Ημερομηνία:

    Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού της Ελλάδας, έφθασε στο τέλος της.

    Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίο τριήμερο, κατά το οποίο η Πάτρα δέχτηκε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

    Το Πατρινό Καρναβάλι 2024 έσπασε όλα τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο και τώρα πέρασε στην ιστορία.

    Η πόλη μας ετοιμάζεται πλέον για το Πατρινό Καρναβάλι 2025 που θα είναι ακόμη καλύτερο.

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο και στην ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας  που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνουν όλα στην εντέλεια. Να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα που ενώ η πόλη όλη γλεντούσε αυτοί μοχθούσαν κάθε βράδυ για να την παραδώσουν το πρωί καθαρή.

    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες καρναβαλιστές μας, στο λαό της πόλης και ιδιαίτερα της νεολαίας μας, που με τον αυθορμητισμό τους, την δημιουργικότητά τους και το πάθος τους έδωσαν, όπως κάθε χρόνο κάνουν, σε όλους ένα ανεπανάληπτο Καρναβάλι.

    Πολλές ευχαριστίες και σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας για να διοργανωθεί και να μεταδοθεί η μεγάλη γιορτή της Πάτρας, τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

    Ευχαριστούμε επίσης τους εθελοντές κι όλους όσοι έβαλαν το «λιθαράκι» τους για να φτάσει απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας αλλά κι εκτός των συνόρων, το μήνυμα του Πατρινού Καρναβαλιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΦΩΤΟ: Τα Ψηλαλώνια το 1930

    Από το αρχείο του Παναγή Μάμου

    ΠΑΤΡΑ: Αυτό είναι το κοριτσάκι που ξεγέλασε τον θάνατο στο Νοσοκομείο Ρίου – ΒΙΝΤΕΟ

    Η ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Το θαύμα της Παναγίας δια...