Πολάκης με ανοικτά μικρόφωνα στη Βουλή: Ωωω ρε που@@η δεν προλαβαίνω να τα πω όλα

    Ημερομηνία:

    «Ωωωω ρε πουσ@η δεν προλαβαίνω να τα πω όλα» αναφώνησε ο Παύλος Πολάκης από τα ανοικτά μικρόφωνα, την ώρα που τοποθετούνταν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για τους νέους διοικητές των επτά Υγειονομικών Περιφερειών προσφέροντας μια ακόμα «πολάκεια» κοινοβουλευτική στιγμή.

    Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστήριξε πως δεν είναι η πρώτη φορά που επιλέγονται διοικητές δημόσιων οργανισμών μετά από αξιολόγηση, υποστηρίζοντας ότι και επι δικής του θητείας οι διοικητές νοσοκομείων τοποθετήθηκαν με αντικειμενικά κριτήρια.

    ICECAP

    Ο κ. Πολάκης επέλεξε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής του στην επιλογή της διοικήτριας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Ολγας Μπαλαούρα για την διοίκηση της 1ης ΥΠΕ.

    «Εμείς κυρία Μπαλαούρα στον Άγιο Σάββα κάναμε πολλά πράγματα. Το πρόγραμμα κατ οίκον εξέτασης καρκινοπαθών ξεκίνησε επι δικών μας ημερών» είπε ο βουλευτής για να αναφωνήσει την απρεπή φράση όταν διαπίστωσε ότι ξέφυγε του χρόνου που δικαιούται.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Και τρίτο δέμα με ναρκωτικά στα ΕΛΤΑ

    Δεν σταματούν να φθάνουν δέματα με ναρκωτικά στα ΕΛΤΑ...

    Ρίκα Διαλυνά: Δύσκολες ώρες για την αγαπημένη ηθοποιό – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

    Μια σοκαριστική πτώση τις άγιες ήμερες του Πάσχα για...

    Στο Δολό Πωγωνίου η Όλγα Κεφαλογιάννη, ανέβασε φωτογραφία με Κώστα Καραμανλή και Νατάσα Παζαΐτη

    Στο αγαπημένο του Δολό Πωγωνίου, βρέθηκε τις ημέρες του...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του φαρμακοποιού Γιώργου Ματθαίου

    Απεβίωσε στα 93 του ο παλιός φαρμακοποιός της Πάτρας,...