«Πόλεμος» για τα απορρίμματα του Μεσολογγίου – Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Δήμαρχος

    Ημερομηνία:

    Χρόνια είναι τα προβλήματα με τον ΧΥΤΑ του Μεσολογγίου, προβλήματα που δεν έχουν λυθεί. Ο Δήμος Μεσολογγίου προσωρινά και έως την αποκατάσταση του δικού του ΧΥΤΑ μετέφερε τα απορρίμματα στην Πάλαιρο με τον σύνδεσμο διαχείρισης του ΧΥΤΑ να έχει βάλει προσωρινά «φρένο».

    Η ενέργεια αυτή δεν άρεσε στους Μεσολογγίτες που ζητούν για λόγους δημόσιας υγείας να τηρηθεί το εντέλλεσθε του υπουργού Περιβάλλοντος, Κ. Σκρέκα ώστε ο ΧΥΤΑ Παλαίρου να συνεχίσει να δέχεται απορρίμματα, περίπου 12.000 τόνους, ποσότητα που θεωρείται επαρκής ως το τέλος του έτους. Υπενθυμίζεται ότι η Πάλαιρος έχει… βάλει πλάτη δύο φορές και προηγουμένως η Ναύπακτος ενώ από πλευράς Αγρινίου δεν έχει μεταφερθεί ούτε ένα κιλό!

    Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας όπου ζήτησε την άμεση εφαρμογή της απόφασης την οποία χαρακτήρισε αδήριτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας Byron, με τηλεκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα

    Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...

    Το Ισραήλ θα συμμετάσχει στη Eurovision, αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία

    Τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης  (EBU) αποφάσισαν για...

    Πάτρα: Συνάντηση για την πρόληψη και διαχείριση της παιδικής παχυσαρκίας

    Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2025, μεταξύ...

    ΜΑΡΙΑ ΓΟΥΒΗ: Εθελοντισμός: Δεν είναι απλά μια γιορτή, είναι η φωνή που γίνεται δράση

    Της Μαρίας Γούβη, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ...