Πόλεμος στην Ουκρανία: «Χτυπήθηκε» κτίριο πλησίον της Ελληνίδας προξένου

    Ημερομηνία:

    Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια πυραυλικής επίθεσης εναντίον της πόλης του Κιέβου, χτυπήθηκε κτίριο πλησίον της κατοικίας υπαλλήλου της Ελληνικής Πρεσβείας.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, το σύνολο των υπαλλήλων της Πρεσβείας είναι καλά στην υγεία τους.

    ICECAP

    Το συγκρότημα κατοικιών επλήγη νωρίς σήμερα το πρωί από ρωσικό βομβαρδισμό. Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, δήλωνε λίγο νωρίτερα σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έχουν εγκλωβιστεί «στα ερείπια», γεγονός που σημαίνει ότι ο απολογισμός μπορεί να αυξηθεί.

    Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα αίτια των εκρήξεων αυτών ή για το αν υπάρχουν απώλειες ή έχουν προκληθεί ζημιές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Η Αστυνομία συνέλαβε τον έναν ληστή με το ψαλίδι – ΠΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ

    Με την απειλή ψαλιδιού και μαχαιριού, δύο νεαροί λήστεψαν...

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ: Mοτοσικλετιστής εκσφενδονίζεται μετά από σφοδρή σύγκρουση

    Το τροχαίο σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Ολυμπιάδος και...

    Αυτοκίνητο κατέληξε στα χωράφια – Νεκρός ο οδηγός

    Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά τις 08.00 το πρωί, όταν αυτοκίνητο...