Πόλεμος στην Ουκρανία: Δυνάμεις της Ρωσίας μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη της Σεβεροντονιέτσκ

    Ημερομηνία:

    Ρωσικά στρατεύματα μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη της πολιορκημένης πόλης Σεβεροντονιέτσκ, γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης της Λουγκάνσκ, ο Σερχίι Χαϊντάι.

    Το εργοστάσιο χημικών Αζότ είναι η μόνη εγκατάσταση στην περιοχή που δεν έχει καταληφθεί ακόμη από τον ρωσικό στρατό, διευκρίνισε ο κ. Χαϊντάι μέσω Telegram, τονίζοντας πως οι μάχες μαίνονται στην περιοχή. Κοντινά χωριά σφυροκοπούνται, συμπλήρωσε.

     

    Στο εργοστάσιο Αζότ βρίσκονται ακόμη περίπου 300 άμαχοι, σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βέρεστσουκ, η οποία ωστόσο τόνισε πως η κατάσταση μεταβάλλεται συνεχώς.

     

    Εάν όσοι κρύβονται στο εργοστάσιο θελήσουν να απομακρυνθούν από εκεί, το Κίεβο θα καταβάλει προσπάθειες να ανοίξει διάδρομος διαφυγής, πρόσθεσε η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης, σύμφωνα με δημοσιεύματα ουκρανικών ΜΜΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έμειναν άφωνοι όσοι το είδαν: Σπάνιο βίντεο με το πιο επικίνδυνο πουλί του κόσμου – ΒΙΝΤΕΟ

    Οι επισκέπτες σε μια παραλιακή κατασκήνωση στο Κουίνσλαντ της...

    Την παντρεύτηκε για να κερδίσει ένα αισχρό στοίχημα – Εκείνη το έμαθε και σκέφτεται το διαζύγιο

    «Εντελώς αηδιασμένη» ένιωσε μία γυναίκα όταν ανακάλυψε ότι ο...

    Αυτοί είναι οι 6 μεγάλοι κίνδυνοι που απειλούν την ανθρωπότητα

    Η ανθρωπότητα κινείται «επικίνδυνα κοντά στο χείλος» πολλαπλών περιβαλλοντικών...

    Η εμμονή της νεότερης γενιάς με το fast food και ο ρόλος του Instagram

    Από την αγάπη για τα πικάντικα φαγητά μέχρι το συνεχές τσιμπολόγημα,...