Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μις Ουκρανία πέταξε τις γόβες και φόρεσε τα χακί για να πολεμήσει

    Ημερομηνία:

    Όταν ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε διάγγελμά του καλούσε τους Ουκρανούς πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να συνταχθούν με το στρατό και τις ειδικές δυνάμεις της πατρίδας και να πολεμήσουν κόντρα στις ρωσικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη χώρα, φτάνοντας μέχρι και το Κίεβο, μάλλον δεν είχε στο μυαλό του την εικόνα της Αναστάζια Λένα!

    Ωστόσο, ακόμα και η Μις Ουκρανία, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και πήρε στα χέρια της όπλο για να υπερασπιστεί την πατρίδα της, όπως κάνουν τα τελευταία 24ωρα όσοι Ουκρανοί πολίτες γίνονται εθελοντές και δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.

    Έτσι, η Αναστάζια Λένα, Μις Ουκρανία 2015, αποφάσισε να βγάλει τις γόβες και τα ρούχα διάσημων οίκων, φόρεσε τα χακί και πήρε στα χέρια το όπλο για να πολεμήσει στο πλάι των Ουκρανών στρατιωτών. Μετά και από αυτή την κίνηση του μοντέλου, η ουκρανική κυβέρνηση θα πρέπει να έχει τουλάχιστον υψηλότερο ηθικό σε αυτή την άνιση μάχη με τη Ρωσία!

    Δείτε τις αναρτήσεις της Μις Ουκρανία 2015:

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανάσης Μπαμπανέβας: “Αντίο” στον αξιαγάπητο συνάδελφο Μάκη Γεωργουλόπουλο

    Ένας αξιαγάπητος συνάδελφος και φίλος με μακρά, γόνιμη και...

    Άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον δρόμο Άνω Καστριτσίου – Μαγούλας μετά από κατολίσθηση

    Άμεση ήταν η επέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε....

    Ωρα Πατρών: Πρόταση ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου για τον τερματισμό του πολέμου

    Επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης «Ωρα Πατρών», Γιώργος...