Πόλεμος στην Ουκρανία: Influencers στη Ρωσία σπαράζουν γιατί κλείνει το Instagram στη χώρα

    Ημερομηνία:

    Το παράλογο είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του πολέμου. Μακριά από τα πεδία των μαχών με ανθρώπινες απώλειες, καταστροφές και ξεριζωμούς, στην Ρωσία το παράλογο έρχεται και αποθεώνεται με κάποιες influencers να θρηνούν την απώλεια του Instagram.

    Σε post που ανέβασε πριν από μερικές ώρες το δίκτυο Nexta tv, εμφανίζεται Ρωσίδα influencer να κλαίει με λυγμούς καθώς πλέον είναι θέμα χρόνου να χάσει τον λογαριασμό της στο instagram, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί. Τα δάκρυά της ρέουν άφθονα μπροστά στην κάμερα, καθώς πλέον, όπως η ίδια ομολογεί, δεν θα μπορεί να επισκέπτεται εστιατόρια και να ποστάρει φωτογραφίες με εξαιρετικά πιάτα και φαγητά.

    proliptikes

    Μεταξύ των χιλιάδων σχολίων που συνοδεύουν την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπάρχουν πολλά που κάνουν λόγο για ντροπιαστική συμπεριφορά, καθώς η συγκεκριμένη δεν κλαίει για τα χιλιάδες θύματα του πολέμου αλλά για τα post που χάνει, ενώ κάποιοι της συστήνουν ειρωνικά να επισκεφθεί τα …McDonald’s.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περιπέτεια για 7χρονη στις ΗΠΑ μετά από challenge στο TikTok: Την έβαλαν σε τεχνητό κώμα, δείτε φωτογραφίες

    Δραματική εξέλιξη είχε η προσπάθεια μιας 7χρονης στο Μιζούρι...

    Αυτά είπε η Πισπιρίγκου όταν άκουσε την απόφαση για δις ισόβια! Τα λόγια της! Τι έκανε ο Μάνος

    Στο άκουσμα της απόφασης η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε:  "Πίστευα...

    Σφοδρό τροχαίο ατύχημα τα μεσάνυχτα στην Αμβρακία Οδό

    Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο 29ο χιλιόμετρο της Αμβρακίας...

    ΗΠΑ: 30χρονη δασκάλα συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου μέσα σε σχολική αίθουσα

    Στη σύλληψη της 30χρονης δασκάλας Κριστίνα Φορμέλλα προχώρησαν οι αρχές του Ιλινόις των ΗΠΑ μετά...