Πόλεμος στο Ισραήλ: «Σας αγαπώ και συγγνώμη» – Το SMS 23χρονου αγνοούμενου στους γονείς του

    Ημερομηνία:

    Οι γονείς του 23χρονου Χερς Γκόλντμπεργκ Πόλιν αναζητούν τον γιο τους, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ βρισκόταν σε πάρτι στο βόρειο Νεγκέβ το Σάββατο 7 Οκτωβρίου.

    Το πάρτι διακόπηκε από τρομοκράτες της Χαμάς, οι οποίοι μπήκαν με αλεξίπτωτο και άρχισαν να απαγάγουν και να επιτίθενται στους παρευρισκόμενους.

    Γεννημένος στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, ο Χερς και η οικογένειά του αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ιερουσαλήμ όταν ήταν μόλις επτά ετών.

    O 23χρονος έστειλε SMS στους γονείς του το Σάββατο, στο οποίο έγραφε «σας αγαπώ και συγγνώμη», όπως δήλωσε ο πατέρας του στη Jerusalem Post. «Θέλουμε απλά να τον δούμε να επιστρέφει σπίτι ασφαλής» δήλωσε ο πατέρας του στην εφημερίδα.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοίες, ο 23χρονος, μετά το τέλος της θητείας του, απολάμβανε τα ταξίδια και τα μουσικά φεστιβάλ. Εργαζόταν τόσο ως γιατρός όσο και ως σερβιτόρος για να προσπαθήσει να μαζέψει χρήματα για να επισκεφθεί την Ινδία, είπε ο πατέρας του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ψωμί – καφές: Η καθημερινή κατανάλωση που πιέζει τα νοικοκυριά στην Ελλάδα

    Δεν χρειάζεται κανείς να κοιτάξει πίνακες τιμών για να...

    Η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων – Βίντεο με τον εντυπωσιακό στολισμό του σπιτιού της

    Η Ντορέττα Παπαδημημητρίου μπήκε για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων...

    Πότε η ερωτική εμμονή μπορεί να είναι σημάδι διαταραχής προσωπικότητας – Ειδικός απαντά

    Ειδικός προειδοποιεί σχετικά με ένα εξαιρετικά κοινή συμπεριφορά που μπορεί να...

    Πάτρα: Στήθηκε το φωτεινό δέντρο στην πλατεία Τριών Συμμάχων – Μπήκαν λαμπόνια τα Ψηλά Αλώνια (φωτο)

    Το φωτεινό δένδρο στην πλατεία Τριών Συμμάχων πήρε την θέση του...