Πολιτική εκδήλωση Νέας Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα- Η παρουσίαση των 12 υποψηφίων βουλευτών

    Ημερομηνία:

    Πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή, στις 8 το βράδυ, η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας στην Κάτω Αχαΐα. 

    Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος.

    Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας σε σχετική της ανακοίνωση, αναφέρει:  Οι πολίτες της Αχαΐας διαλέγουν, κρίνουν και συγκρίνουν. Και διαπιστώνουν πλέον ότι η πρόοδος τελικά έχει χρώμα γαλάζιο, αλλά έχει και ένα χρώμα ακόμα: το χρώμα της αλήθειας και του αποτελέσματος. Γι’ αυτό ενδιαφέρονται τελικά οι πολίτες. Και αυτό εξέφρασε η δική μας η κυβέρνηση, η οποία μπόρεσε και συνένωσε σε αυτό το μεγάλο ρεύμα του υπεύθυνου πατριωτισμού και του δημιουργικού εκσυγχρονισμού πολίτες οι οποίοι δεν ανήκαν κατ’ ανάγκη στον δικό μας παραδοσιακό σκληρό ιδεολογικό πυρήνα.

    Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Ε.Π. διοργανώνουν μεγάλη πολιτική εκδήλωση αύριο Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8 το βράδυ μπροστά από τα γραφεία της Οργάνωσης τα οποία βρίσκονται επί της οδού 25ης Μαρτίου 12. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας Βασίλης Κανελλόπουλος ο οποίος θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα με τους δώδεκα υποψήφιους βουλευτές οι οποίοι στη συνέχεια θα απευθύνουν χαιρετισμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: «Ζητάμε η δίκη για το revenge porn να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, δε θέλουμε σόου» λέει ο δικηγόρος της

    Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης του revenge porn βίντεο της Ιωάννας...

    Πάτρα: Την Δευτέρα η κηδεία του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΚΥΡ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΙΑΤΡΟ - ΕΤΩΝ 80  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    «Πνίγηκαν» Ιταλία και Ισπανία από καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες – Πέντε νεκροί στη Βραζιλία από σαρωτικό ανεμοστρόβιλο

    Εικόνες αποκάλυψης σε Ισπανία, Ιταλία και Βραζιλία από τα ακραία καιρικά φαινόμενα...