Πολιτιστική “πνοή” στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση «Στους 2 τρίτος… χωρεί» στα Λουσικά 

    Ημερομηνία:

    Κλίμα ενθουσιασμού και ικανοποίησης επικράτησε χθες στα Λουσικά Δυτικής Αχαΐας μετά το πέρας της θεατρικής παράστασης «Στους 2 τρίτος… χωρεί» στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λουσικών. Η παράσταση, που ανέβηκε με διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και συνδιοργάνωση του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σκόρπισε άφθονο γέλιο και απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα των θεατών. Οι δημότες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν μια εξαιρετική παραγωγή σε σκηνοθεσία Σταύρου Νικολαΐδη.

    «Συμμετέχουμε, διοργανώνουμε, συνδιοργανώνουμε και στηρίζουμε  ότι μπορούμε παραπάνω, γιατί ο πολιτισμός είναι ένα στοιχείο πολύτιμο στη ζωή του ανθρώπου. Θέλουμε ο κόσμος να περάσει όμορφα, να διασκεδάσει και να «θεραπεύσει» τη ψυχή του. Για το λόγο αυτό ενισχύουμε τις προσπάθειες και των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων. Ο Δήμος μας οφείλει να είναι αρωγός προς στον Πολιτισμό αγκαλιάζοντας τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, καθώς είναι η πυξίδα για το μέλλον του τόπου μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

    «Καταβάλλουμε όλοι μας μια μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε τα πολιτιστικά δρώμενα που είναι ζωτικής σημασίας για όλους. Το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου μας συνεχίζεται. Θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νάντια Ασκούνη.

    Πολιτιστική "πνοή" στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση «Στους 2 τρίτος… χωρεί» στα Λουσικά  Πολιτιστική "πνοή" στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση «Στους 2 τρίτος… χωρεί» στα Λουσικά  Πολιτιστική "πνοή" στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας – Καταχειροκροτήθηκε η θεατρική παράσταση «Στους 2 τρίτος… χωρεί» στα Λουσικά 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις: Γιατί οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρειάζονται έως 40 χρόνια για €800

    Μόλις 120.000 ελεύθεροι επαγγελματίες ή περίπου 2 στους 10 από το σύνολο όσων είναι...

    Τι ώρα πρέπει να τρώμε μεσημεριανό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%b9-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%8c/

    SONY: H ιστορία των δύο φίλων που δημιούργησαν τον κολοσσό της τεχνολογίας

    Ο Άκιο Μορίτα και ο Μασάρου Ιμπούκα δεν συμπάθησαν...

    Η μαγική ακτογραμμή της Πελοποννήσου με τις μυθικές παραλίες! Εκτός λίστας η … Αχαΐα!

    Μεσσηνία Γιάλοβα -Βοϊδοκοιλιά Το όνομα σίγουρα δεν την κολακεύει. Κατά μια...