ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ!

    Ημερομηνία:

    Οι φωτογραφίες του Οδυσσέα Ξεριζωτή είναι ενδεικτικές. Κατά μήκος του πεζοδρόμου Ρήγα Φερραίου όλα σχεδόν τα φρεάτια είναι καλυμμένα με ταπέτα. Για να μην “μυρίζουν” στους πελάτες των καφέ. Σήμερα έτρεξαν να τα βγάλουν αλλά μάλλον ήταν αργά.

     

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί η ΕΛΣΤΑΤ μετρά λιγότερους ανέργους και η ΔΥΠΑ σχεδόν τους διπλάσιους – Πόσοι είναι οι άνεργοι;

    Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, οι άνεργοι στην Ελλάδα τον Οκτώβριο...

    ΑΦΜ για πολυκατοικίες: Τι πρέπει να γνωρίζετε και πώς να το αποκτήσετε

    Οι πολυκατοικίες δεν είναι υποχρεωμένες να έχουν Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), αλλά η...

    IRIS: Αλλαγές στα όρια πληρωμών από την 1η Ιανουαρίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Πληρωμές μέσω IRIS μπορούν να πραγματοποιούν από την περασμένη Δευτέρα (1/12)...

    Φθηνότερο ρεύμα: Πότε συμφέρουν τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και τι πρέπει να γνωρίζουμε

    Από τις αρχές του 2026 μπαίνουν στη ζωή των καταναλωτών που...