ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ!

    Ημερομηνία:

    Οι φωτογραφίες του Οδυσσέα Ξεριζωτή είναι ενδεικτικές. Κατά μήκος του πεζοδρόμου Ρήγα Φερραίου όλα σχεδόν τα φρεάτια είναι καλυμμένα με ταπέτα. Για να μην “μυρίζουν” στους πελάτες των καφέ. Σήμερα έτρεξαν να τα βγάλουν αλλά μάλλον ήταν αργά.

     

    ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: ΙΔΟΥ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ: Καλύπτουν με ταπέτα τα φρεάτια της Ρήγα Φεραίου για να μην ενοχλούνται οι πελάτες των καφέ!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...

    Αυτός ήταν ο αληθινός “Μπιλ ο Χασάπης” από τις “Συμμορίες της Νέας Υόρκης”

    Το 2002 κυκλοφόρησε η ταινία “Οι Συμμορίες της Νέας...

    Δυτική Ελλάδα: Ερχονται Βροχές και καταιγίδες – φόβοι για πλυμμύρες

    Βροχές και καταιγίδες είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού...