Πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού υπερ-πρωταθλήτριες Ευρώπης

    Ημερομηνία:

    ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία το Super Cup της Ευρώπης, επικρατώντας του Εθνικού 11-4. Αυτός ήταν ο 7ος Ευρωπαϊκός τίτλος για τις ερυθρόλευκες σε ένα ματς που μετέδωσε ζωντανά το One Channel.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Τα κορίτσια του Ολυμπιακού φορούν τα μετάλλια στο λαιμό και χαμογελούν από υπερηφάνεια. Έχουν μόλις κατακτήσει το Super Cup, για 3η φορά στην ιστορία τους, νικώντας τον Εθνικό με 11-4, στον αγώνα που μετέδωσε ζωντανά το One Channel. Στο πλάι τους, δεκάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που κατέκλυσαν το Παπαστράτειο.

    Με όπλα του την εξαιρετική άμυνα και την καλή επίθεση, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το 1ο οκτάλεπτο με τον Εθνικό να προσπαθεί να μειώσει. Οι ερυθρόλευκες, ωστόσο έβρισκαν σε όλα λύσεις, καταφέρνοντας να ελέγξουν πλήρως το ματς και να επικρατήσουν με διαφορά 7 τερμάτων.

    Κορυφαίες για την ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς, η Βάσω Πλευρίτου με τρία γκολ και η Κρίστμας με δύο.

    Η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης συνεχίζει να ονειρεύεται και θέτει μεγαλύτερους στόχους.

    Με πολύ ταλέντο και σκληρή δουλειά η υπερομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στον 7ο ευρωπαϊκό της τίτλο με τη συνέχεια να φαντάζει ακόμη πιο συναρπαστική.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ Του αφαίρεσαν τσάντα μέσα από ΙΧ με 15.000 ευρώ

    Σε περιοχή της Αιγιάλειας, σύμφωνα με καταγγελία ιδιοκτήτη ΙΧ...

    Στα Καλάβρυτα η Νέα Αριστερά – ΦΩΤΟ

    Σε ανάρτησή της η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς...

    ΠΑΤΡΑ: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

    Με μεγάλη χαρά ο Αχαϊκός Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από...

    ΠΑΤΡΑ: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα μετά από καταδίωξη

    Σε τέσσερις συλλήψεις στην Πάτρα (3 Πατρινοί και ένας...