Πόλο: Τα κορίτσια του Ολυμπιακού υπερ-πρωταθλήτριες Ευρώπης

Ημερομηνία:

ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία το Super Cup της Ευρώπης, επικρατώντας του Εθνικού 11-4. Αυτός ήταν ο 7ος Ευρωπαϊκός τίτλος για τις ερυθρόλευκες σε ένα ματς που μετέδωσε ζωντανά το One Channel.

PHILOXENIA

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού φορούν τα μετάλλια στο λαιμό και χαμογελούν από υπερηφάνεια. Έχουν μόλις κατακτήσει το Super Cup, για 3η φορά στην ιστορία τους, νικώντας τον Εθνικό με 11-4, στον αγώνα που μετέδωσε ζωντανά το One Channel. Στο πλάι τους, δεκάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού που κατέκλυσαν το Παπαστράτειο.

Με όπλα του την εξαιρετική άμυνα και την καλή επίθεση, ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το 1ο οκτάλεπτο με τον Εθνικό να προσπαθεί να μειώσει. Οι ερυθρόλευκες, ωστόσο έβρισκαν σε όλα λύσεις, καταφέρνοντας να ελέγξουν πλήρως το ματς και να επικρατήσουν με διαφορά 7 τερμάτων.

Κορυφαίες για την ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς, η Βάσω Πλευρίτου με τρία γκολ και η Κρίστμας με δύο.

Η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης συνεχίζει να ονειρεύεται και θέτει μεγαλύτερους στόχους.

Με πολύ ταλέντο και σκληρή δουλειά η υπερομάδα του Ολυμπιακού έφτασε στον 7ο ευρωπαϊκό της τίτλο με τη συνέχεια να φαντάζει ακόμη πιο συναρπαστική.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γιατί τα αυτοκίνητα της Xiaomi δεν έρχονται Ελλάδα;

Η Xiaomi μπήκε στην αυτοκινητοβιομηχανία το 2024 με ένα στοίχημα που...

Λέσβος: Επεισοδιακή συνεδρίαση για τον αφθώδη πυρετό-Παραιτήθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης και ο επικεφαλής της Κτηνιατρικής

Σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού...

Πειραιάς: Αυτός είναι ο ψυχολόγος που πουλούσε ναρκωτικά- Η σχέση του με γνωστή τραγουδίστρια

Στη σύλληψη ενός ψυχολόγου από τον Πειραιά προχώρησαν οι...

Η Παναχαϊκή έχασε από την Καλλιθέα

Έδειξε αρετές η Παναχαϊκή, αλλά επίσης έδειξε ότι θέλει...