Πολωνία – Τσεχία 99-84: Σπουδαία νίκη για τους Πολωνούς στην Πράγα

    Ημερομηνία:

    Η Πολωνία επικράτησε με 99-84 της Τσεχίας για τον 4ο όμιλο με πρωταγωνιστή τον Ματέους Πονίντκα και ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της στο Eurobasket 2022.

    Η Πολωνία δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην Τσεχία, αλλά κατάφερε να τη «λυγίσει» στην Πράγα, επικρατώντας με 99-84 στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου του Eurobasket 2022.

    Κορυφαίος για τους Πολωνούς ήταν ο Ματέους Πονίντκα με 26 πόντους, 9 τελικές πάσες και 4 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ήταν και ο Έι Τζέι Σλότερ με 23 πόντους και 2 ριμπάουντ.

    Από την άλλη, για τους Τσέχους ξεχώρισε ο Γιαν Βέσελι είχε 17 πόντους, ενώ ο Τζάρομιρ Μπόχατσικ μέτρησε 13 πόντους με 2 ριμπάουντ.

    Η Πολωνία είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με τη διαφορά στους 9 πόντους (29-18), ωστόσο η κατάσταση άλλαξε στη δεύτερη περίοδο, καθώς οι Τσέχοι παρότι βρέθηκαν στο -11 (36-25), ανέτρεψαν το σκορ, περνώντας μάλιστα και μπροστά (43-46), με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στα ίσα (46-46).

    Οι Πολωνοί ανέβασαν ρυθμό στη συνέχεια και έφτασαν στο 69-63 στο τρίτο δεκάλεπτο. Η διαφορά αυξήθηκε στην τελευταία περίοδο, με τους Πολωνούς να… αγγίζουν την «κατοστάρα», επικρατώντας με το 99-84.

    Τα δεκάλεπτα: 29-18, 46-46, 69-63, 99-84

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαντορίνη: Πάγωμα κρατήσεων και ακυρώσεις έως 50%

    Στην εξομάλυνση του φαινομένου των σεισμικών δονήσεων και στη...

    Νύχτα τρόμου για την κόρη του Βασίλη Κοκοτσάκη

    Αντιμέτωπη με ένα έντονο περιστατικό ήρθε η κόρη του τεχνικού...

    Βασίλης Καλογήρου: Η φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη...
    Best Shop