Πολύεδρο: Εκπαιδευτική, δημιουργική δράση για τα παιδιά το Σάββατο 14 Μαΐου

Ημερομηνία:

«Τ’ ουρανού τα πουλιά , πάρτε με αγκαλιά, το βουνό γεμίζει κεριά αναμμένα», είναι ο τίτλος του θεατρικού παιχνιδιού με θέμα την «Ειρήνη» που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 14 Μαΐου στο Πολύεδρο.

Η Ελένη Βασιλοπούλου με την ομάδα του Juniorsevents, θα περιμένουν τα παιδιά στο Πολύεδρο από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

Τα παιδιά, μαθαίνουν μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, για την ειρήνη όπου ζητά τη βοήθεια τους, για να εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη!

Λέξεις των παιδιών με θετική έννοια, μπαίνουν στη φαρέτρα της ειρήνης, όπου διεκδικεί ένα κόσμο καλύτερο για τα παιδιά, φτιαγμένο από τα ίδια τα παιδιά!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ανακαλύφθηκε νέο είδος αιλουροειδούς για πρώτη φορά έπειτα από έναν αιώνα, τι ξέρουμε για τη μυστηριώδη «τιλκάγιο»

Ένα νέο είδος αγριόγατας ανακαλύφθηκε στα δάση της Βολιβίας, σηματοδοτώντας...

Δείτε πότε θα γίνουν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Mercure Patras Astir

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%ce%bb%ce%b3%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%b3/

Απολογήθηκε η αθλήτρια Hyrox που συνέχισε να αγωνίζεται ενώ είχε αφοδεύσει πάνω της: «Έπρεπε να είχα σταματήσει»

Η Αυστραλή αθλήτρια Τζοάνα Βιέτρζικ ζήτησε συγγνώμη μετά τον σάλο που...

ΡΕΤΡΟ: Σε χωριά της Αχαϊας η Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ποια είχε επισκεφθεί

Εγραψε ο συλλέκτης Αρης Μπετχαβάς: Η κυρία Μαργαρίτα Α. Παπανδρέου επισκέφθηκε τα...