Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας: Στις 10 Δεκεμβρίου αρχίζει η διάθεση προσκλήσεων για τις 2 Χριστουγεννιάτικες συναυλίες

Ημερομηνία:

Άρχισε η διάθεση (για τα μέλη του Οργανισμού) των αριθμημένων προσκλήσεων, για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες, με τον γενικό τίτλο: «Χριστούγεννα με την Πολυφωνική», που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 21 και την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Θέατρο Royal, στις 8.30 το βράδυ (ακριβώς), με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των 20 χρόνων της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Συμμετέχουν 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: Προπαιδική Χορωδία, Παιδική Χορωδία, Νεανική Χορωδία, Μικτή Χορωδία, Βυζαντινός Χορός, Γ.Φ.Σ. «Εμμέλεια», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «Ηλιοδωρία» αλλά και σχήματα του Ωδείου της «Πολυφωνικής», που θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την Χορωδία Bel Cantes του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «Ακαδημία Χορού/Dance» της Ελένης Μπαλαφούτη. Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ TV.

Η διάθεση των αριθμημένων προσκλήσεων για το κοινό θα αρχίσει την 10η Δεκεμβρίου. Πληροφορίες, γραφεία Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, www.polyphonikipatras.gr

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συλλογή ηλεκτρικών συσκευών για ανακύκλωση στο χώρο στάθμευσης Καλεντζιώτη

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας με την συνεργασία της Κοινωνικής...

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας: Ευρεία σύσκεψη ενόψει Πολυτεχνείου και πανελλαδικής απεργίας

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί όλα τα σωματεία σε...

Πάτρα: Το σπίτι του Ανδρέα Οχτάρα που μεταμορφώνεται κάθε Halloween

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%b1-%ce%bf%cf%87%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5/