Πολυτεχνειούπολη: Ποια είναι η «Πιπίλα» που συμμετείχε στη συμμορία των βιαστών με τα καλάσνικοφ και συνελήφθη

    Ημερομηνία:

    Η αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμα συλλήψεις που σχετίζονται με τη δράση των συμμοριών στην Πολυτεχνειούπολη.

    Πρόκειται για τη σύλληψη ενός άνδρα και μίας γυναίκας, ηλικίας 27 ετών. Αξιοσημείωτο είναι πως η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν κι εκείνη ενταγμένη στον ευρύτερο κύκλο των ληστών με τα καλάσνικοφ την περίοδο 2010 – 2011, οι οποίοι έμπαιναν μέσα σε σπίτια των Νοτίων Προαστίων και παρενοχλούσαν γυναίκες.

    Η αστυνομία, σύμφωνα με το Mega, εκτιμάει πως σε μία τουλάχιστον περίπτωση η γυναίκα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο «Πιπίλα», βρισκόταν εντός της οικίας, όπου μία από τις γυναίκες έπεσε θύμα κακοποίησης.

    Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 27χρονης βρέθηκαν αποκόμματα από δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία αναφέρονταν στους βιασμούς των ληστών, και η αστυνομία θεωρεί πως τα κρατούσε για ενθύμιο.

    Ακόμη, εντοπίστηκε ένα υποπολυβόλο, ενώ στο όνομά της ήταν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της συμμορίας για να κάνουν εφόδους. Η εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως η 27χρονη είναι ενεργό ρόλο στη συμμορία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα Squash που διεξήχθη στην Πάτρα

    Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Εθνικό πρωτάθλημα Squash 14-15/3/2026...

    Επιστρέφει… παραθαλάσσια, μία από τις πιο θρυλικές ψησταριές της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%ad%cf%86%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b8%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82/

    Αδιανόητη φάση στο NBA: Ο Κουμίνγκα έβαλε τρίποντο από το καλάθι της ομάδας του και έπιασε το κεφάλι του απορημένος

    Στο παιχνίδι του NBA ανάμεσα στους Ατλάντα Χοκς με τους Ντάλας Μάβερικς ο...