Πολυτίμη Μαντά – Ετοιμάζεται σε καθεστώς αβεβαιότητας λόγω πανδημίας

    Ημερομηνία:

    Ετοιμάζεται η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Πολυτίμη Μαντά για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει μπροστά της, σε περίπτωση που οι διοργανώσεις γίνουν, έτσι όπως έχουν οριστεί.

    Γιατί ακόμα τίποτα επί της ουσίας δεν είναι σίγουρο. «Ζούμε σε μία περίοδο αβεβαιότητας σε όλους τους τομείς και ο αθλητισμός δεν θα μπορούσε να διαφέρει από αυτό» μας λέει μιλώντας για τα σχέδια της.

    «Περιμένουμε έτσι μαζί με την προπονήτρια μου να ανακοινωθούν και επίσημα οι αγώνες που είναι να γίνουν στο ανοικτό πρωτάθλημα στίβου για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε την προετοιμασία μας».

    Το μεγάλο πρόβλημα για την Πολυτίμη Μαντά και για όλους τους αθλητές που ασχολούνται με τον στίβο είναι ότι λόγω των συνθηκών της πανδημίας ο κάθε αθλητής συμμετέχει μόνο σε έναν αγώνα σε κάθε αγωνιστική περίοδο.

    «Έχουμε αποδιοργανωθεί από αυτή την κατάσταση, είναι γεγονός. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να γίνουν οι αγώνες και να μπορέσουν όλοι οι αθλητές να αγωνιστούν».

    Όπως βλέπετε και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα στον στίβο η πανδημία, αλλά και τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί, έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε αθλητές και προπονητές.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πνίγηκε 45χρονος – Καταγγελίες για καθυστέρηση του ΕΚΑΒ (BINTEO)

    Σοβαρές καταγγελίες για καθυστερημένη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ σε θανατηφόρο...

    Βίντεο που «κόβει την ανάσα»: Ακροβάτισσα πέφτει από μεγάλο ύψος σε παράσταση τσίρκου – «Πάγωσε» από τρόμο το κοινό

    Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε στη Βραζιλία, όταν ακροβάτισσα έπεσε με δύναμη στη...

    Πάτρα: Μνημόσυνα που θα γίνουν Σάββατο και Κυριακή

    ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 20-9-2025 ΚΑΙ ΩΡΑ 8,30 π.μ. ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ, ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...