Πολυτίμη Μαντά – Με το βλέμμα στο ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

    Ημερομηνία:

    Με στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτού στίβου η σπρίντερ της Ολυμπιάδας Πατρών Πολυτίμη Μαντά έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για να έχει μία καλή αγωνιστική σεζόν την νέα χρονιά και το 2022.

    Η αθλήτρια των πορτοκαλί έχοντας ξεπεράσει κάποιους τραυματισμούς που την κράτησαν την περασμένη χρονιά εκτός στόχων, πηγαίνει για κάτι καλύτερο το 2022, με τον μεγάλο στόχο της να αποτελεί η διοργάνωση του ανοικτού πανελλήνιου πρωταθλήματος.

    Η ίδια τονίζει: «Η φετινή χρονιά μετά από δυο συνεχόμενες χρονιές καραντίνας και περιορισμών –  είναι η πρώτη μας –  όσο το δυνατόν φυσιολογική, από άποψη προπονητικού σχεδιασμού και στόχων.

    Ωστόσο, πηγαίνουμε συντηρητικά να επανέλθουμε μετά από κάποιους τραυματισμούς που μας κράτησαν έξω πέρσι.  Στόχος είναι ο ανοιχτός και η αρχή θα γίνει γύρω στο Πάσχα με διασυλλογικούς αγώνες και στη συνέχεια κάποια μίτινγκ και το Πανελλήνιο ως μεγάλο στόχο της χρονιάς».

    Το πιθανότερο όπως μας λέει είναι να αγωνιστεί μόνο στα 200 μέτρα καθώς δεν της έχουν βγει μέχρι τώρα οι δοκιμές που έκανε στα 400 μέτρα. Όπως και να έχει τονίζει:  «Αν έχουμε υγεία φέτος πιστεύω θα είναι μια δυνατή χρονιά».

    Πολυτίμη Μαντά - Με το βλέμμα στο ανοικτό πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Απαιτείται ενημέρωση για την Κανάρη

    Δεν έχουν άδικο οι  καταστηματάρχες και επαγγελματίες που έχουν...

    ΠΑΤΡΑ: Εγινε για τρίτη φορά παππούς ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Δημήτρης Αγγελόπουλος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%b7-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%80%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bf-%ce%b3%cf%81/

    Τι γίνεται στο Καραμανδάνειο με την υπάλληλο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%b3%ce%af%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b4%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80/

    Οι  μπηχτές για την «ομάδα αλήθειας» της Πάτρας

    Αποφασισμένα να μην «χαριστούν» δείχνουν στελέχη της δημοτικής Αρχής...