«Poor Things»: Το τρέιλερ της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν

Ημερομηνία:

Στη δημοσιότητα βγήκε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Έλληνα σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου, «Poor Things», στο οποίο πρωταγωνιστεί η… μούσα του, Αμερικανίδα ηθοποιός, Έμα Στόουν.

Το «Poor Things» η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο μυθιστόρημα του Σκωτσέζου συγγραφέα Αλασντάιρ Γκρέι και το σενάριό της έχει να κάνει με την αγάπη, την ανακάλυψη και την επιστημονική τόλμη. Η υπόθεση φέρνει κάπως στο εμβληματικό στόρι του «Φρανκεστάιν».

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου ξετυλίγεται στη Βικτωριανή εποχή. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Εμα Στόουν, που ενσαρκώνει μια γυναίκα, η οποία επιστρέφει στη ζωή αφού ο εγκέφαλός της έχει αντικατασταθεί με αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

Η ταινία περιλαμβάνει ένα πολύ λαμπερό καστ με μεγάλα αστέρια του Χόλιγουντ.

Εκτός της Έμα Στόουν, στο καστ είναι και οι Γουίλεμ Νταφόε (υποδύεται τον επιστήμονα που επαναφέρει την πρωταγωνίστρια στη ζωή), Μαρκ Ράφαλο, Τζέροντ Καρμάικλ. Το σενάριο έγραψε ο Τόνι ΜακΝαμάρα.

Εκτός από την σκηνοθεσία Γιώργος Λάνθιμος έχει αναλάβει και την παραγωγή σε συνεργασία με την Έμα Στόουν.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Social media: Νέοι κανόνες για ανηλίκους από το 2027 και ο ρόλος του Kids Wallet

Η προστασία των παιδιών από τους κινδύνους του διαδικτύου...

Σούπερ μάρκετ: Tι τζίρους έκαναν οι «Big 5» το 2025 – Μεγαλύτερη αγορά, υψηλότερες πωλήσεις

Η οργανωμένη λιανεμπορική αγορά τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών διευρύνει...

Τρεις ερωτήσεις που αξίζει να κάνουμε στο πρώτο ραντεβού

«Τι ζώδιο είσαι;», «Πόσα χρήματα βγάζεις;», «Τι αυτοκίνητο έχεις;»...