Πώς αισθάνεται ο Μάνος Δασκαλάκης για την ενοχή της Πισπιρίγκου

    Ημερομηνία:

    Δικαίωση είναι το συναίσθημα του Μάνου Δασκαλάκη, σύμφωνα με τους δικηγόρος του, για την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας που είχαν αποκτήσει μαζί.

    Μιλώντας για την απόφαση οι συνήγοροι του Μάνου Δασκαλάκη, που αποχώρησε από τον χώρο του Εφετείου χωρίς να κάνει κάποια δήλωση, έκαναν λόγο για «ήμερα δικαιώσης για την Τζωρτζίνα, για τον κόπο που αφιερώσαμε δύο χρόνια σε αυτή την υπόθεση. Η δικαιοσύνη απάντησε από ποιου το χέρι έφυγε από τη ζωή το κορίτσι, το χέρι της μητέρας του. Πάνω από όλα δικαιωμένη είναι η Τζωρτζίνα».

    «Είναι μια δίκαιη απόφαση που ανταποκρίνεται στο αποδεικτικό υλικό. Δυστυχώς η απόφαση δεν μπορεί να φέρει πίσω το αγγελούδι που δολοφονήθηκε από το χέρι της ίδιας του της μάνας. Είναι μια υπόθεση που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νούς» πρόσθεσαν.

    Όπως τόνισαν η απόφαση του δικαστηρίου «αποτελεί τεράστια ηθική δικαιώση των γιατρών και νοσηλευτών των τεσσάρων νοσοκομείων που επιλήφθηκαν της νοσηλείας της μικρής και λοιδωρήθηκαν άδικα από την κατηγορούμενη ότι αυτοί ευθύνονταν για τον θάνατο της Τζωρτζίνας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λήξη εκπαιδευτικού προγράμματος υποψηφίων αναδόχων γονέων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας της Περιφέρειας Δυτικής...

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας για τη συμφωνία ΕΕ – MERCOSUR

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή τις εξελίξεις...

    Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η αντίδρασή του μετά τις δηλώσεις της κόρης του για σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη του

    Την αντίδραση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μετά τις δηλώσεις της κόρης του, Μαρίας...

    Ενισχύεται η άμυνα της Κύπρου: Ποιες χώρες στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις μετά την Ελλάδα

    Η Κύπρος βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή,...