flamis.gr
Ενημερωτικό Portal, Πάτρα, Αχαΐα

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο όταν είναι πραγματικά ερωτευμένο μαζί σου

Στα δικά σου μάτια, η σχέση σου αρχίζει να μοιάζει με αληθινό έρωτα. Είναι όμως; Αν ο σύντροφός σου σε βλέπει ως φίλη με πλεονεκτήματα; Αν είσαι απλά η σχέση rebound; Αν έχεις παρερμηνεύσει τα σημάδια; Πολλά αν γυρίζουν στο κεφάλι σου και δεν είναι λόγω της ομώνυμης ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την απάντησή τους θα την βρεις στην Αστρολογία. Το κάθε ζώδιο αντιδρά με έναν συγκεκριμένο τρόπο όταν είναι πραγματικά ερωτευμένο. Κράτα λοιπόν σημειώσεις.

Κριός

Αν είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου θα σε διεκδικήσει αδιάκοπα, δεν θα χάσει καμία ευκαιρία να σου δείξει τρυφερότητα ή να σου αποδείξει ότι σε θέλει. Μπορεί να νιώσεις μέχρι και κάποια πίεση. Δεν μιλάει με γρίφους όταν είναι ερωτευμένος , θα ξέρεις ακριβώς ποια είναι η θέση του.

Ταύρος

Στην αρχή, μπορεί να είναι συγκρατημένος για να προστατέψει την καρδιά του. Το κάνει μόνο επειδή όταν ερωτεύεται πέφτει με τα μούτρα. Αρχίζει να θέλει να κάνει σταθερή σχέση μαζί σου και να γνωρίσει τους γονείς σου ή να σου ζητήσει να τον συνοδεύσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις -οτιδήποτε δηλαδή για να κάνει τον κόσμο να πιστέψει ότι είσαι η μία και μοναδική. Έχει πάντα το μυαλό του στο μέλλον αναφορικά με τις σχέσεις.

Δίδυμος

Θα ξέρεις, όταν δεν θα σταματάει να μιλάει για σένα. Θα πει στους δικούς του για το γέλιο σου, τις ηρωικές σου προσπάθειες στη δουλειά, πόσο ωραίο ήταν το εστιατόριο που επέλεξες να τον πας. Θα αρχίσει να σου στέλνει μακροσκελή μηνύματα γεμάτα emojis και τρυφερές κουβέντες. Αν δεν έχει κάτι να σου πει, τότε να ανησυχείς.

Καρκίνος

Αν συγκινηθεί με πράγματα που έχεις κάνει για εκείνον, τότε σίγουρα είναι ερωτευμένος. Είναι σημάδι ότι έχει συναισθήματα και ότι η αγάπη είναι το καλύτερο από αυτά. Θα αρχίσεις να νιώθεις ότι θα έκανα τα πάντα για εσένα και ότι νοιάζεται για τις ανάγκες σου πριν από τις δικές του. Η αγάπη του είναι σφοδρή και δύσκολο να την χάνεις.

Λέων

Θέλει να είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στον κόσμο για σένα όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει να είναι ο προστάτης σου, ο ήρωάς σου, ο άνθρωπος στον οποίο θα στηριχτείς για όλες σου τις συναισθηματικές ανάγκες. Σου κάνει επίδειξη ως το πιο πολύτιμο διαμάντι που είναι και αφήνει όλους να ξέρουν ότι είναι ερωτευμένος και θέλει να το φωνάξει από τα βάθη της ψυχής του.

Παρθένος

Είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια για να το διαβάσεις. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρύψει τα αληθινά του αισθήματα επειδή φοβάται μη πληγωθεί. Ωστόσο, θα το ξέρεις μέσα από τις πράξεις του. Είναι ιπποτικός, σε σκέφτεται και δίνει πολλά δώρα όταν είναι ερωτευμένος. Αποδεικνύει την στοργή του περισσότερο με πράξεις παρά με λόγια.

Ζυγός

Μπορεί να είναι μια κρύο μια ζέστη όταν αρχίσει να ερωτεύεται πραγματικά. Το ένα λεπτό θα είναι τέρμα ρομαντικός και το επόμενο θα είναι συγκρατημένος. Αυτό συμβαίνει γιατί απλά έχει εμμονή με το να κρατήσει την ισορροπία και ο έρωτας την επηρεάζει. Φρικάρει λίγο. Αν μοιάζει λίγο εξουθενωμένος ίσως είναι από τον έρωτά του για σένα.

Σκορπιός

Όταν είναι ερωτευμένος ανησυχεί. Έχει αποφασίσει ήδη να σου αφιερώσει τον εαυτό του και η σκέψη ότι θα τον πληγώσεις τον καταρρακώνει. Ωστόσο, αν τον κάνεις να νιώσει ασφαλής, είναι πρόθυμος να σου δείξει το βάθος της αγάπης του. Δεν έχει αμφιβολία στο μυαλό του ότι είσαι τέλεια και ίσως και να σας έχει οραματιστεί παντρεμένους.

Τοξότης

Θέλει να ταξιδέψει τον κόσμο μαζί σου ή να δοκιμάσει ένα νέο χόμπι με εσένα δίπλα του. Θα θέλει να τον ακολουθήσεις σε κάθε αυθόρμητη εξόρμησή του. Αν κάνει πράγματα χωρίς εσένα ή διαμαρτύρεται ότι βαριέται τότε θα πρέπει να ανησυχείς. Θέλει απλά να διασκεδάζει και αν είναι ερωτευμένος διασκεδάζει περισσότερο με τον άνθρωπο που αγαπάει δίπλα του.

Αιγόκερως

Αν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα το ξέρεις σίγουρα. Το ζώδιο αυτό δεν σπαταλά το χρόνο του με παιχνίδια ούτε βάζει τον εαυτό του σε παιχνίδια μυαλού. Θέλει να ξέρει που βρίσκεται και θα παραδεχτεί και τα δικά του συναισθήματα ώστε να σώσει τον εαυτό του από πόνο ή παρεξηγήσεις αν δεν νιώθεις το ίδιο.

Υδροχόος

Είναι από τα πιο κλειστά ζώδια και είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είναι πραγματικά ερωτευμένος. Το “σ’ αγαπώ” τον τρομάζει και μπορεί να του πάρει χρόνο. Ωστόσο, θα ξέρεις πού είναι η καρδιά του αν ξοδεύει όλο τον χρόνο του μαζί σου. Εξαφανίζεται από τους αγαπημένους του όλη την ώρα και αν για σένα κάνει την εξαίρεση τότε σημαίνει ότι είσαι ξεχωριστή.

Ιχθύες

Θα ζεις αναπνέοντας ρομαντισμό αν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Ακολουθεί όλα τα κλισέ: γράφει ποιήματα για σένα, σου φέρνει σοκολατάκια και λουλούδια, προσπαθεί. Σε βλέπει σαν να είσαι αυτό που έψαχνε όλη του τη ζωή και ως το συστατικό που έλειπε από την ευτυχία του.