Πώς έζησε τη μεγάλη νίκη με Κροατία ο Βαγγέλης Λιόλιος

    Ημερομηνία:

    Ολοι οι Ελληνες πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη νίκη της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ!

    Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει, όμως, στον τρόπο με τον οποίον βίωσε την επιτυχία της «επίσημης αγαπημένης» ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος. Από τα επίσημα του γηπέδου στο Μιλάνο όπου παρακολούθησε το παιχνίδι με την Κροατία, ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ ζούσε σε αγωνία όλη την αναμέτρηση.

    Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι σηκωνόταν και χειροκροτούσε τις ωραίες φάσεις που είχε η Εθνική μας, ενώ στο τέλος πανηγύρισε σαν παιδί τη μεγάλη νίκη. Εμείς που, ως πατρινοί, τον ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουμε το πάθος του και την αγάπη του για το μπάσκετ. Πλέον, η αγάπη αυτή είναι στο μέγιστο βαθμό γιατί αφορά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Το οποίο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στέλνει μηνύματα αφοσίωσης, ενότητας και πατριωτισμού σε όλους μας, σε αυτές τις περίεργες εποχές που ζούμε!

    Τι ωραία εικόνα αλήθεια αυτή με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φιλάει τη φανέλα με το εθνόσημο…

    «Παιδιά πολλά συγχαρητήρια, δείξατε θέληση και καρδιά στα δύσκολα. Ηταν το πρώτο βήμα, πάμε για το επόμενο…», ήταν το μήνυμα του Βαγγέλη Λιόλιου μετά το παιχνίδι με την Κροατία.

    Μόλις ξεκινήσαμε…

    Κάτι μας λέει ότι θα είναι ένας αξέχαστος Σεπτέμβριος…

    Πώς έζησε τη μεγάλη νίκη με Κροατία ο Βαγγέλης Λιόλιος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πιθανή επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού στη Δυτική Αχαΐα

    Τις επόμενες ημέρες,   θα βρεθεί στην περιοχή του Κάμπου...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Περιοδεύει για χάρη της παράστασης «Φιλοκτήτης»

    Σε καλοκαιρινή περιοδεία για χάρη της παράστασης «Φιλοκτήτης» του...

    Το ακριβό εισιτήριο «κόβει» τις διακοπές: Μέχρι και 700 ευρώ για τετραμελή οικογένεια με αυτοκίνητο, μόνο για τη μετακίνηση

    Το υπέρογκο κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δυσκολεύει την εξίσωση των διακοπών...

    Κατοικία: Μέχρι και ο μισός μισθός κατευθύνεται σε δαπάνες στέγασης

    Η Ελλάδα καταγράφει από τους υψηλότερους δείκτες στεγαστικής επιβάρυνσης...