Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα με τις «πειραγμένες» αντλίες – Βρέθηκε μισό εκατ. ευρώ σε μετρητά

    Ημερομηνία:

    Ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο λαθρεμπορίου καυσίμων είχαν στήσει οι δύο εγκληματικές οργανώσεις που πριν από μερικές ημέρες αποδομήθηκαν από τα έμπειρα στελέχη του ελληνικού FBI.

    Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η επισταμένη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. κατέδειξε ότι με το δίκτυο συνεργάζονταν δεκάδες πρατήρια τα οποία είχαν εγκαταστήσει στις αντλίες τους ειδικά λογισμικά προκειμένου να κλέβουν τους καταναλωτές.

    Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν σχετικά πως το ποσοστό της κλοπής στην αντλία κυμαίνονταν από 13% έως 25% ανάλογα με την ποσότητα των καυσίμων.
    ICECAP

    «Αν κάποιος για παράδειγμα ήθελε 30 λίτρα του έβαζαν 27 ή 26. Έτσι και έπαιρναν χρήματα για καύσιμα που δεν έδωσαν και στο τέλος έμενε και αδιάθετη ποσότητα καυσίμων μέσα στη δεξαμενή την οποία και πωλούσαν στη μαύρη αγορά» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

    Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 61 άτομα με τους αστυνομικούς να έχουν εντοπίσει περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ σε μετρητά.

    Να σημειωθεί ότι δύο εκ των εμπλεκόμενων πρατηρίων φέρονται να ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο μέλους της Greek Mafia.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζωζώ Σαπουντζάκη: Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχούν για εμένα και τα περιουσιακά μου, τα έχω τακτοποιήσει όλα

    Νέα κοινή έξοδο με τον σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο, έκανε...

    Άγγελος Διονυσίου για τον πατέρα του: Με το ζόρι έχω πάει 3-4 φορές στο νεκροταφείο

    Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου, ο οποίος...

    Ανάλυση Politico: Η απρόσμενη ευκαιρία της Ευρώπης μέσα στον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ – Κίνας

    Ο εμπορικός πόλεμος που πυροδότησε ο Ντόναλντ Τραμπ με τους δασμούς, αναμένεται...