Πώς πέρασαν το Πάσχα οι celebrities: Αλλες με μαγιό, άλλες ντυμένες κουνελάκια

    Ημερομηνία:

    Για δεύτερη φορά, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο γιόρτασαν το Πάσχα των Καθολικών υπό αυστηρούς περιορισμούς, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και οι διάσημοι δεν θα αποτελούσαν εξαίρεση! Homemade και οικογενειακές ιστορίες από τα σπίτια των celebrities.

    Η Βritney Spears την είδε αλλιώς και πέρασε το Πάσχα κάνοντας γυμναστική (έλα παναγία μου). Δείτε την να γυμνάζεται μαζί με το αγόρι της Sam Asghari!

    Η Μariah Carey που δεν είναι φαν του Πάσχα όσο των Χριστουγέννων δεν είναι πως δεν μεγαλούργησε εμφανισιακώς, αφού ντύθηκε κουνελάκι, αλλά δεν έβαλε τα δυνατά της όπως το Δεκέμβριο, να τα λέμε αυτα!

    H Kendal Jenner μοίρασε τις ώρες τις ανάμεσα σε ηλιοθεραπεία και βόλτες στο λιβάδι παρέα με κότες που… είναι και το αγαπημένο της ζωώο!

    H οικογένεια Kardashian μαζί με τα πολλά παιδιά τους, στο ίδιο κλίμα, έφαγαν όλοι μαζί!

    Οικογενειακά και η Gisele που πόσταρε μια φωτογραφία με την οικογένειά της!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Club Hotel Casino Loutraki: Με αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και διαφάνειας η λειτουργική του εποπτεία

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Η διοίκηση της Club...

    Ντόναλντ Τραμπ: Νέα σεξιστική επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο – «Δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ, είσαι ηλίθια;»

    Λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά δημοσιογράφου την...

    Το Mentoring στην επιχειρηματικότητα

    ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ* Η επιχειρηματικότητα διαθέτει εργαλεία, μεθόδους και δεδομένα....