Πώς συνδέεται ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου με την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας

Ημερομηνία:

Οκτώ ημέρες πριν από τον γάμο του εν διαστάσει ζευγαριού, κοινωνικός λειτουργός επισκέφτηκε το σπίτι στην Πάτρα μετά από καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας που ήταν τότε μόλις εννέα μηνών.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία έγινε στα τέλη Αυγούστου 2014 στο Χαμόγελο του παιδιού, το οποίο ακολούθως ενημέρωσε τον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους κοινωνικούς λειτουργούς του Δήμου Πατρέων.

Στις 26 Σεπτεμβρίου λοιπόν έφτασε στο σπίτι της οικογένειας κοινωνικός λειτουργός και οκτώ ημέρες μετά πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού. Τα ευρήματα δεν έδειξαν ότι υπάρχει κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά της οικογένειας.

Η έκθεση των κοινωνικών λειτουργών,  απεστάλη στην Εισαγγελία Ανηλίκων Πατραίων, τέσσερις ημέρες μετά τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάρκη, δηλαδή στις 8 Οκτωβρίου.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η «κατάρα» του Σκορπιού: Στα… μπετά έμειναν τα σχέδια του Ριμπολόβλεφ για το νησί του Ωνάση

Η καταγάλανη κορυφογραμμή του πιο διάσημου ιδιωτικού νησιού της...

Πάτρα: Προχωρούν οι διαδικασίες για το δημοτικό παρκινγκ στην Κανελλοπούλου

Η έλλειψη οργανωμένων δημοτικών χώρων στάθμευσης είναι εμφανής κυρίως...