Πόσο πωλείται Ferrari LaFerrari με μόνο 600 km;

    Ημερομηνία:

    Οι χαμηλές ενδείξεις στο οδόμετρο αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα όπλα που μπορεί να έχει ένα supercar κατά την μεταπώλησή του. Αυτό ακριβώς είναι το μεγάλο ατού της κόκκινης LaFerrari του 2014 που πωλείται στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ καθώς η σχετική ένδειξή της είναι μόλις 333 μίλια ήτοι 535 χιλιόμετρα, κάτι που εκτός απροόπτου σημαίνει πως βρίσκεται σε μηχανολογική κατάσταση καινούργιου αυτοκινήτου. Μάλιστα η αγγελία στην οποία έχει αναρτηθεί αναφέρει πως το αυτοκίνητο είχε κάνει πρόσφατη συντήρηση κατά την οποία αντικαταστάθηκε και η μπαταρία του.

    Από εκεί πέρα επιπλέον ενδιαφέρον δημιουργούν οι χρωματικοί συνδυασμοί και συγκεκριμένα το γεγονός πως η οροφή είναι βαμμένη στην ίδια απόχρωση με το υπόλοιπο αμάξωμα και όχι σε μαύρο όπως στις περισσότερες LaFerrari. Αντίστοιχος είναι ο χρωματικός συνδυασμός και στο εσωτερικό στο οποίο οι δερμάτινες επενδύσεις είναι στην κόκκινη απόχρωση Rosso.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Πόσο πωλείται Ferrari LaFerrari με μόνο 600 km;

    Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκτός από τα πολύ χαμηλά χιλιόμετρα η συγκεκριμένη LaFerrari φαίνεται σε συνολικά αψεγάδιαστη κατάσταση κάτι που λογικά ισχύει και για την μονάδα ισχύος που αποτελείται από έναν 6.3 V12 κινητήρα και υβριδικό σύστημα KERS με τεχνολογία από την F1 με συνολική απόδοση 950 PS και 900 Nm ροπής. Φυσικά για κάτι τόσο σπάνιο ως μοντέλο και ως κατάσταση είναι φυσικό η τιμή πώλησης να είναι αντίστοιχα υψηλή οπότε κάθε άλλο παρά περίεργο είναι πως η εταιρία Park Place που την πουλά ζητά τρία εκατομμύρια από αυτόν που θα θελήσει να γίνει ο επόμενος ιδιοκτήτης της.
    Πόσο πωλείται Ferrari LaFerrari με μόνο 600 km;

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Spring rolls με σάλτσα φιστικιού

    Υλικά Μερίδες: 4 Για τα spring rolls 1 μεγάλο καρότο,...

    Στο σφυρί σπίτια και επιχειρήσεις οφειλετών της εφορίας – Ξεκινά νέο κύμα πλειστηριασμών

    Νέος γύρος με… «σφυριά» για ακίνητα οφειλετών ξεκινάει σύντομα, καθώς...

    Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας στην κινητοποίηση της 1ης Οκτωβρίου

    Το Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Αχαΐας αναφέρει σε ανακοίνωσή του: ΟΛΕΣ...

    Τα Μαρκάτια επιστρέφουν στην πιο ιστορική γειτονιά της Πάτρας 26-28 Σεπτεμβρίου 2025

    Επιστρέφει φέτος για δεύτερη χρονιά το φεστιβάλ «Μαρκάτια» και καλεί ξανά...