Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο – Oι διαφοροποιήσεις

    Ημερομηνία:

    Τα σχολεία είναι κλειστά για τις καλοκαιρινές διακοπές, ωστόσο καλό είναι γονείς και μαθητές να γνωρίζουν πότε θα επαναλειτουργήσουν για τη νέα σχολική χρονιά.

    Η έναρξη της σχολικής χρονιάς έχει θεσπιστεί να γίνεται στις 11 κάθε Σεπτέμβρη, ωστόσο αν η ημερομηνία συμπίπτει με σαββατοκύριακο, τότε μετατίθεται στην πρώτη εργάσιμη της εβδομάδας, τη Δευτέρα.

    Φέτος και για το σχολικό έτος 2024 -2025, το πρώτο κουδούνι για τους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου.

    Το πρόγραμμα για τα Νηπιαγωγεία:
    Τμήμα Πρωινής Υποδοχής: λειτουργεί 7.45-8.30 με χρόνο προσέλευσης 7.45-8.00
    Πρωινό Υποχρεωτικό Τμήμα: 8.30-13.00 με χρόνο προσέλευσης 8.15-8.30 και ώρα αποχώρησης 13.00
    Προαιρετικό απογευματινό Ολοήμερο τμήμα: 13.00-16.00 με ώρα αποχώρησης 16.00
    Αναβαθμισμένο προιρετικό Πρόγραμμα του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου: 16.00- 17.30 με ώρα αποχώρησης 17.30.
    Με διαφοροποιήσεις θα επιστρέψουν οι μαθητές δημοτικού στις σχολικές αίθουσες
    Η αποχώρηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου που παρακολουθούν το πρόγραμμα του αναβαθμισμένου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου θα γίνεται στις 15:50, με το πέρας της δεύτερης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης, ή στις 17:30, με τη λήξη του προγράμματος.

    Ακόμα, δίνεται η δυνατότητα η αποχώρηση να γίνεται στις 14:55, με το πέρας της 1ης διδακτικής ώρας της 2ης ζώνης.

    Κατά τα άλλα το πρόγραμμα παραμένει ως έχει με τους μαθητές να κάνουν μάθημα από τις 8:15 μέχρι τις 13:15.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί τόσοι άνθρωποι πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας;

    Με τον όρο θεωρία συνωμοσίας χαρακτηρίζεται κάθε θεωρία σύμφωνα...

    Τι είναι τα ακαταμάχητα gyoza και πώς μαγειρεύονται σωστά;

    Αν έχετε δοκιμάσει gyoza ξέρετε πολύ καλά ότι κανείς δεν σταματάει...

    Απόφαση και του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων για την ανακατασκευή της Πατρών-Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας

    Και ο Δήμος Πατρέων συντάσσεται με τις ομόφωνες αποφάσεις...

    Ένας δήμαρχος στο σανίδι

    στην Πάτρα, όλοι γνωρίζουμε καλά την αγάπη του Αχαιού...