Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests στην Αχαΐα αύριο Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Π.Γ.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί βγαίνει σκληρό το μοσχαρίσιο κρέας και πώς μαλακώνει;

    Αυτό το ερώτημα μού έθεσε διαδικτυακός φίλος και θεωρώ...

    Tροχαίο με φορτηγό που μετέφερε λάδι στην Ολυμπία οδό! “Καρφώθηκε” σε τοιχίο! φωτο

    Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα (27/10), λίγο μετά το μεσημέρι στον...

    Ποιο πλάσμα τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με αλκοόλ χωρίς να μεθάει

    Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το 2019, η...