Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests στην Αχαΐα αύριο Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Π.Γ.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΕΕ – Καραχάλιος: Η Έλευση του Φυσικού Αερίου στη Δυτική Ελλάδα – Η καταλυτική συνδρομή του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

    Αναλυτικά αναφέρει: Η Δυτική Ελλάδα, για πολλά χρόνια ενεργειακά αποκομμένη...

    Καιρός: Υπό ασφυκτικό «θερμικό θόλο» η χώρα – Πότε αναμένεται η πτώση της θερμοκρασίας

    Σε «θερμικό θόλο» βρίσκεται μεγάλο μέρος της Ευρώπης καθώς...

    Η Ουκρανία βομβάρδισε και εξουδετέρωσε τον αναπληρωτή αρχηγό του ρωσικού ναυτικού στο Κουρσκ

    Η Ουκρανία εξουδετέρωσε σε νέα επίθεση εντός των ρωσικών...