Πούτιν: Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι αυτές οι περιοχές θα είναι για πάντα δικές μας – Αποφάσισαν οριστικά

    Ημερομηνία:

    Επτά μήνες μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προχωρά στην προσάρτηση του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Ζαπορίζια και της Χερσώνα, μετά τη διεξαγωγή «δημοψηφισμάτων». Πρόκειται για μια νέα, πιο επικίνδυνη φάση του πολέμου με τον ρώσο πρόεδρο να απευθύνει διάγγελμα ανακοινώνοντας τις προθέσεις του.

    Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι υπάρχουν τέσσερις νέες περιοχές της Ρωσίας, καθώς ανακοινώνει την επίσημη προσάρτηση των περιοχών Χερσώνα, Ζαπορίζια, Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ της Ουκρανίας.

    Λέει ότι η ενσωμάτωση αυτών των τεσσάρων περιοχών «είναι η βούληση εκατομμυρίων ανθρώπων» και αποτελεί «αναπόσπαστο δικαίωμά τους», όπως αναφέρεται στον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ.

    «Ο λαός του Ντονμπάς υπήρξε «θύμα απάνθρωπων τρομοκρατικών επιθέσεων που διεξήγαγε το καθεστώς του Κιέβου»», ανέφερε ενώ προειδοποίησε τη Δύση πρέπει να θυμάται ότι «οι άνθρωποι της Χερσώνας, του Ντονέτσκ, του Λουγκάνσκ και τη Ζαπορίζια γίνονται πολίτες μας, για πάντα».

    Δείτε την ομιλία του Πούτιν

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αμερικανός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Δυτική Όχθη

    Το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι γνωρίζει για...

    Ντιλέτα Λεότα: Αφήνει λίγα στη… φαντασία των ανδρών στις διακοπές της η Ιταλίδα αθλητικογράφος – Φωτογραφίες

    Παρότι οι Ιταλίδες δημοσιογράφοι έχουν σχολιαστεί πολλάκις για την...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! “Εφυγε” ο Πίνδαρος Μεσμπούρης – Δεν τα κατάφερε… – ΦΩΤΟ

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών ο...

    Αλλάζει ο Συνήγορος του Καταναλωτή – Δημιουργείται Ανεξάρτητη Αρχή, πότε θα τεθεί σε λειτουργία

    Στην διενέργεια μελέτης προχωρά το υπουργείο Ανάπτυξης για την...