Πράξη ανθρωπιάς στην Κρήτη – Το φάρμακο «δώρο» στην παρουσιάστρια που δίνει μάχη με τον καρκίνο

    Ημερομηνία:

    Tέλος στην αγωνία της παρουσιάστριας του Creta Tv Αντιγόνης Ανδρεάκη που παλεύει με τον καρκίνο έδωσε μια γυναίκα στην Κρήτη. Η δημοσιογράφος αναζητούσε παυσίπονα που ήταν σε έλλειψη και τελικά της προσφέρθηκαν από μια άγνωστη που έμαθε για το πρόβλημά της.

    «Εκείνη την ώρα στο φαρμακείο ήταν μέσα μια γυναίκα που άκουσε την συζήτηση και το όνομα του φαρμάκου. Εγώ έφυγα γιατί δεν μπορούσα να το βρω εκεί και έπρεπε να το αναζητήσω κάπου αλλού. Εκείνη είπε στην φαρμακοποιό ότι ο σύζυγός της που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ανάλογο πρόβλημα με καρκίνο, είχε απόθεμα του συγκεκριμένου παυσίπονου στο σπίτι. Πήγε το πήρε και το έδωσε στην φαρμακοποιό, και μάλιστα δύο κουτιά. Ύστερα από δύο ώρες με κάλεσε η φαρμακοποιός και μου είπε για αυτή την προσφορά», είπε στον ΑΝΤ1.

    Η  Αντιγόνη Ανδρεάκη είχε μιλήσει από την πρώτη στιγμή ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα σε όσους βρεθούν αντιμέτωποι με την νόσο. Η 49χρονη την Πρωτοχρονιά ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών της και υποδέχθηκε με αισιοδοξία το νέο έτος.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Επτάνησα και Καρναβάλι» στην Πάτρα

    Δρώμενα, χορούς και τραγούδια της περιοχής τους, και όχι...

    Γιατί είναι καλύτερο να τρίβετε μόνοι σας το τυρί

    Αν σας έλεγαν ότι είναι καλύτερο να τρίβετε μόνοι...

    Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή έπειτα από φωτιά στο σπίτι της

    Στην Πασχαλίνα Καλαγιά, πρώην αντιδήμαρχο Πειραιά, ανήκει η σορός ...

    Ο Λιονέλ Μέσι σε έξαλλη κατάσταση: Έπιασε από τον λαιμό αντίπαλο προπονητή, έκραξε τον διαιτητή – Δείτε βίντεο

    Δύο ασίστ του Λιονέλ Μέσι έφεραν ισάριθμα γκολ (το δεύτερο στο...
    Best Shop