Πρεμιέρα με νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Η επόμενη αντίπαλός της

    Ημερομηνία:

    Ιδανική πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με νίκη ξεκίνησε τη διαδρομή της καθώς κέρδισε στον πρώτο γύρο, στο «Ariake tennis Park» την Εσθονή, Ανέτ Κονταβέιτ, με 2-0 σετ και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά.

    GLEARNET

    Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, με όπλο το σερβίς, κατάφερε να κάμψει δύσκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της, Νο 28 στον κόσμο, με 7-5 σε 49 λεπτά, ενώ στο δεύτερο σετ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-2.

     

    Φλίγκος

    Στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, η οποία επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-3) της Γιαπωνέζας Ναό Χιμπίνο. Να σημειωθεί πως οι δυο αθλήτριες έχουν πλούσια προϊστορία, μιας και έχουν αναμετρηθεί συνολικά δέκα φορές. Με τη σημερινή νίκη της η Σάκκαρη μετράει, πλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έξι νίκες, έναντι τεσσάρων της Κονταβέιτ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο πιο “μερακλής” Πατρινός πολιτικός! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ με μοντέλο στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80/

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται δύο πεντάστερα ξενοδοχεία! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

    Προχωρούν με ταχύτατες διαδικασίες οι επενδύσεις της «Μπλε Κέδρος»,...