Πρεμιέρα με νίκη για τη Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Η επόμενη αντίπαλός της

Ημερομηνία:

Ιδανική πρεμιέρα για τη Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με νίκη ξεκίνησε τη διαδρομή της καθώς κέρδισε στον πρώτο γύρο, στο «Ariake tennis Park» την Εσθονή, Ανέτ Κονταβέιτ, με 2-0 σετ και συνεχίζει την πορεία της στο τουρνουά.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο 19 στην παγκόσμια κατάταξη, με όπλο το σερβίς, κατάφερε να κάμψει δύσκολα στο πρώτο σετ την αντίσταση της αντιπάλου της, Νο 28 στον κόσμο, με 7-5 σε 49 λεπτά, ενώ στο δεύτερο σετ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 6-2.

 

Στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Νίνα Στογιάνοβιτς από τη Σερβία, η οποία επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-3) της Γιαπωνέζας Ναό Χιμπίνο. Να σημειωθεί πως οι δυο αθλήτριες έχουν πλούσια προϊστορία, μιας και έχουν αναμετρηθεί συνολικά δέκα φορές. Με τη σημερινή νίκη της η Σάκκαρη μετράει, πλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έξι νίκες, έναντι τεσσάρων της Κονταβέιτ.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Η πρώτη συμπεριληπτική ομιλία για τον Άγιο Γερβάσιο Παρασκευόπουλο – φωτο

Με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Γερβάσιο Παρακεντέ το...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκρηξη στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους-Πληροφορίες για σοβαρά τραυματίες

Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στις εγκαταστάσεις της...

Σάλος στο Τέξας: Καθηγήτρια κατηγορείται ότι αποπλάνησε 16χρονη μαθήτριά της, το ημερολόγιο την ανήλικης που την έκαψε

Σοβαρές κατηγορίες αντιμετωπίζει μια 35χρονη καθηγήτρια λυκείου στο Τέξας,...

Η Χάιντι Κλουμ πόζαρε τόπλες δίπλα σε πισίνα: Έχει ζέστη στο Λος Άντζελες

Μια τόπλες φωτογραφία της δίπλα σε πισίνα μοιράστηκε η Χάιντι Κλουμ, σχολιάζοντας πως...