Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Βυθίστηκε το γιοτ με το οποίο έκανε τις τελευταίες της διακοπές με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ

    Ημερομηνία:

    Στα 8.200 πόδια στον βυθό της Μεσογείου βρίσκεται πλέον το πολυτελές σκάφος που μεταξύ άλλων «φιλοξένησε» τον μοιραίο έρωτα της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Ντόντι Αλ Φαγέντ.

    Το «Cujo» που κάποτε ανήκε στον εκατομμυριούχο φίλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντόντι Αλ Φαγιέντ βυθίστηκε περίπου 18 μίλια έξω από το Beaulieu sur Mer, κοντά στη Νίκαια της Γαλλίας, το Σάββατο σύμφωνα με την DailyMail.
    Εκτός από το συγκεκριμένο ζευγάρι, που πέρασε στο «Cujo» τις τελευταίες διακοπές του πριν το τροχαίο δυστύχημα που τους στέρησε τη ζωή, από το πολυτελές αυτό γιοτ έχουν περάσει πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ.

    Το γιοτ είχε κατασκευαστεί το 1972 και μετά το θάνατο του ζευγαριού Νταϊάνα – Ντόντι Αλ Φαγέντ είχε μείνει πολλά χρόνια χωρίς να ταξιδεύει. Ανακατασκευάστηκε από νέους ιδιοκτήτες πριν το ατύχημα του Σαββάτου, που το έστειλε στο βυθό της θάλασσας.

     

    Πηγή: Newsit

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Aλωσε” την Πόλη ο Παναθηναϊκός

    Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πήρε...

    Ταϊλάνδη: Της υποσχέθηκαν δόξα, τη δολοφόνησαν και πούλησαν τα όργανά της

    Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail και άλλα μέσα...

    Πάτρα: Ολοκληρώνεται η Eικαστική Έκθεση «Αφηγήσεις καλοκαιριού»

    Ολοκληρώνεται το Σάββατο 18 Οκτωβρίου η ομαδική εικαστική έκθεση...

    Πολύεδρο: Ολες οι εκδηλώσεις έως τις 25 Οκτωβρίου

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 – 25 Οκτωβρίου Δευτέρα  20       Παρουσίαση...