ΠΡΙΝ 57 χρόνια στην Πάτρα: Β. Μπεκίρης, Π. Κανελλόπουλος και Γ. Λαδόπουλος

    Ημερομηνία:

    Μέρες Αυγούστου του 1965 και ο Βασίλης Μπεκίρης, θυμάται τις διεργασίες που γίνονταν για το νέο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

    Ο πρώην υφυπουργός, εργάζονταν τότε στην Χαρτοποιία Λαδόπουλου και ο ιδιοκτήτης του, πρόβαλλε αντιρρήσεις για την μετακίνηση αυτή, καθώς θεωρούσε σημαντική την απώλεια του κ. Μπεκίρη, λόγω της καλής συνεργασίας που είχαν αναπτύξει.

    Τελικά ο Π. Κανελλόπουλος, επικοινώνησε προσωπικά με τον Γ. Λαδόπουλο για την «αποδέσμευση» του Β. Μπεκίρη, προκειμένου να αναλάβει την διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου και τελικά δόθηκε το «πράσινο φως» για την αποχώρηση, μετά από 6 μήνες, για να βρεθεί και να ενημερωθεί ο αντικαταστάτης του.

    (Στη φωτό ο Β. Μπεκίρης με τον Π. Κανελλόπουλο, ενώ αριστερά διακρίνεται ο αείμνηστος Παύλος Μαρινάκης, παππούς του σημερινού γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ.).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάξτε το χρώμα των ματιών σας με 12.000 ευρώ

    Φανταστείτε να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να βλέπετε ένα...

    Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος 2025 για το ζώδιό σου;

    Πώς θα είναι ο Δεκέμβριος 2025 για το ζώδιό...

    H καλύτερη πιτσαρία στον κόσμο

    «Εμμονικός» είναι ένα από τα επίθετα που χαρακτηρίζουν τον...