ΠΡΙΝ 57 χρόνια στην Πάτρα: Β. Μπεκίρης, Π. Κανελλόπουλος και Γ. Λαδόπουλος

    Ημερομηνία:

    Μέρες Αυγούστου του 1965 και ο Βασίλης Μπεκίρης, θυμάται τις διεργασίες που γίνονταν για το νέο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

    Ο πρώην υφυπουργός, εργάζονταν τότε στην Χαρτοποιία Λαδόπουλου και ο ιδιοκτήτης του, πρόβαλλε αντιρρήσεις για την μετακίνηση αυτή, καθώς θεωρούσε σημαντική την απώλεια του κ. Μπεκίρη, λόγω της καλής συνεργασίας που είχαν αναπτύξει.

    GLEARNET

    Τελικά ο Π. Κανελλόπουλος, επικοινώνησε προσωπικά με τον Γ. Λαδόπουλο για την «αποδέσμευση» του Β. Μπεκίρη, προκειμένου να αναλάβει την διεύθυνση του πολιτικού του γραφείου και τελικά δόθηκε το «πράσινο φως» για την αποχώρηση, μετά από 6 μήνες, για να βρεθεί και να ενημερωθεί ο αντικαταστάτης του.

    Φλίγκος

    (Στη φωτό ο Β. Μπεκίρης με τον Π. Κανελλόπουλο, ενώ αριστερά διακρίνεται ο αείμνηστος Παύλος Μαρινάκης, παππούς του σημερινού γραμματέα της Π.Ε. της Ν.Δ.).

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...

    Λιγότερη οδοντόκρεμα, περισσότερη φύση, μωβ σταφύλια και άλλες 7 συμβουλές υγείας και ευεξίας που αξίζει να εφαρμόσετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bb%ce%b9%ce%b3%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%86%cf%8d/

    Πάτρα: Πένθος στην οικογένεια του Νίκου Παπαδημάτου

    Πένθος για τον πρώην βουλευτή Αχαΐας Νίκο Παπαδημάτο, καθώς...