Πρόεδρος ο Θ. Λουλούδης στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία:

Στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας συναντήθηκαν για πρώτη φορά την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, οι τρεις πρόεδροι των φορέων της Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να συγκροτήσουν το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας (ΠΕΣ). Ηταν η πρώτη συνεδρίαση του οργάνου από την ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα οι νέες διοικήσεις για τη νέα επιμελητηριακή θητεία.

PHILOXENIA

Οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αχαΐας Θόδωρος Λουλούδης, Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και Ηλείας Κωνσταντίνος Λεβέντης αποφάσισαν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενεργοποίηση του ΠΕΣ και την στενή τους συνεργασία ώστε από κοινού να διεκδικούν αλλά και να εκφράζουν θέσεις που απασχολούν την Επιμελητηριακή κοινότητα.

Κατά την συνάντηση αποφασίστηκε η προεδρία του ΠΕΣ να είναι εκ περιτροπής. Πρώτος Πρόεδρος θα είναι ο κ. Λουλούδης.

Κατά την συνεδρίαση, όπως προβλέπεται από τον Νόμο, ορίστηκαν και οι εκπρόσωποι του ΠΕΣ σε Διοικητικά Συμβούλια και Επιτροπές.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Με βαθιά θλίψη, η Ένωση Απανταχού Ιθακησίων αποχαιρετά τον Μάσο Δευτεραίο

Με βαθιά θλίψη, η Ένωση Απανταχού Ιθακησίων αποχαιρετά τον...

Πάτρα: Αύριο το τελευταίο αντίο στην Ελένη Μπεθούλκα

Αύριο, Τρίτη 25 Αυγούστου, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα...

Ανθή Βούλγαρη: Πληροφορίες ότι κατήγγειλε τον σύζυγό της στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες...

Συνεχίζουμε με το βλέμμα προς το μέλλον, αφήνοντας τους νοσταλγούς της παθογένειας του παρελθόντος να κοιτούν πίσω

Η πρώτη εκλεγμένη Πρυτανική αρχή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου...