Πρόεδρος ταξί σε Κυρανάκη: Θα τα κάνουμε «γυαλιά καρφιά» αν δεν μας αφήσετε να κινούμαστε στις λεωφορειολωρίδες

    Ημερομηνία:

    Τηλεφώνημα με έντονες αναφορές έκανε στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο πρόεδρος των ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος.

    Ο βετεράνος των ταξί κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος ήταν έξαλλος όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές και απειλούσε πως οι ταξιτζήδες θα τα κάνουν «γυαλιά καρφιά» έξω από το Υπουργείο αν δεν ικανοποιηθεί κάθε απαίτηση για την κίνηση των ταξί στις λεωφορειολωρίδες.
    Το τηλεφώνημα έρχεται σε μια συγκυρία όπου η Κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει μια τάξη στις συγκοινωνίες τόσο με την τοποθέτηση καμερών, όσο και με την προμήθεια περισσότερων λεωφορείων ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολιτών. Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός πως το ήδη υφιστάμενο πλαίσιο απαγορεύει πλήρως την είσοδο των οχημάτων ταξί εντός της λεωφορειολωρίδας.

    ICECAP

    Ο νέος υπουργός επί των Μεταφορών Κυρανάκης είχε δηλώσει νωρίτερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι «Αυτό το οποίο επεξεργαζόμαστε είναι ότι εφόσον μιλάμε για λίγα δευτερόλεπτα στάσης για να πάρεις έναν επιβάτη, ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στη λεωφορειολωρίδα και άρα δεν παρεμποδίζεται το λεωφορείο, αυτό είναι κάτι που θεωρούμε λογικό».

    Πρόσθεσε μάλιστα πως «Αναγνωρίζουμε ότι τα ταξί κάνουν συγκοινωνιακό έργο και πρέπει να μπορούν να πλησιάσουν το πεζοδρόμιο, ο επιβάτης που θέλει κάπου να πάει να μπορεί να μπει στο ταξί που περνά». Η δήλωση του υπουργού αντί να ικανοποιήσει φαίνεται πως εξαγρίωσε περισσότερο τον αρχηγό των συνδικαλιστών οδηγών ταξί, ο οποίος μαινόμενος φέρεται να τηλεφώνησε απειλώντας Θεούς και δαίμονες.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ: Κάθε Μεγάλη Παρασκευή η δίκη του Βαραββά! Ποιοι πρωταγωνιστούσαν

    Του Κ. Φλαμή Σαν σήμερα, κάθε χρόνο πριν πολλά χρόνια,...

    Αλμπερτ Μπουρλά (Pfizer): «Δεσμευόμαστε να επεκτείνουμε την παρουσία της Pfizer στην Ελλάδα»

    Ο Αλμπερτ Μπουρλά δεν χρειάζεται συστάσεις. Ως επικεφαλής της Pfizer, μία από τις...

    Γραφικά εκκλησάκια της Αχαΐας – Ξεχωρίζουν για την μοναδική ιστορία τους (φωτο)

    Στο νομό Αχαΐας υπάρχουν αρκετά εκκλησάκια σε κάθε γωνιά...

    Μιζούρι: 32χρονη καθηγήτρια Μουσικής σε γυμνάσιο συνελήφθη για δύο σεξουαλικές επιθέσεις σε μαθητή της

    Στη σύλληψη μιας 32χρονης καθηγήτριας Μουσικής σε γυμνάσιο για σεξουαλική επίθεση σε μαθητή της προχώρησαν...