Πρoειδoπoίηση Αρναούτογλου: «Έρχεται λίβας από την Αφρική, που θα εκτινάξει τις θερμοκρασίες»

    Ημερομηνία:

    Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στο Facebook προειδοποιεί για άνοδο της θερμοκρασίας, και τονίζει πως η πιο θερμή μέρα θα είναι η Πέμπτη 26/8.

    Συγκεκριμένα, ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 37-39 βαθμούς Κελσίου, καθώς στην ανατολική ηπειρωτική χώρα θα υπάρχει λίβας. Σταδιακή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

    Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου
    Η εξέλιξη του καιρού έως και τα τέλη Αυγούστου με μια μόνο ματιά! (κάντε κλικ στο μετεώγραμμα για μεγέθυνση και λεπτομέρειες)

    Σε γενικές γραμμές: Θα ζεστάνει και πάλι αρκετά αλλά “συγκρατημένα” προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και κυρίως στην Πέμπτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα όπου ο πιθανός λίβας που αναμένεται να επικρατήσει δεν αποκλείεται να εκτινάξει τον υδράργυρο τοπικά στους 37 και σε κλειστές πεδινές περιοχές στους 38-39 βαθμούς! Σταδιακή θα είναι και πάλι η πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαβ/κύριακο!
    Με εκτίμηση και καλή εβδομάδα!

    Σάκης Αρναούτογλου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Στην Βουλή το 2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: «Με τα παιδιά και...

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο κλείσιμο της 9ης Έκθεσης Patras IQ 2026

    Εγραψε η βουλευτής Αχαϊας Χριστίνα Αλεξοπούλου: Χθες το βράδυ,...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Πώς τα ΕΚΑΜ μπαίνουν σε σπίτι στον Πύργο για διακινητές ναρκωτικών

    Συνελήφθησαν -2- ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών...