Προφυλακιστέος ο «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας – Θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

    Ημερομηνία:

    Το δρόμο για τη φυλακή και συγκεκριμένα για το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, πήρε αμέσως μετά την σημερινή απολογία του στην ανακρίτρια ο 40χρονος, ο οποίος το περασμένο Σάββατο πυροβόλησε και σκότωσε έναν εργάτη που έκανε εργασίες εγκατάστασης φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία και τραυμάτισε έναν ακόμη.

    Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα θα κρατηθεί στο ψυχιατρείο μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακριτής.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, όση ώρα έμεινε στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να απαντήσει με σαφήνεια στις ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού.

    Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Μπαράζ επιθέσεων λύκων, σε απόγνωση οι κάτοικοι – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα στο Αυλάκι του Ορεινού Βάλτου. Λίγα...

    Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έκλεισε 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της – Η ανάρτησή της

    27 χρόνια γάμου έκλεισε με τον σύζυγό της η Μπάρμπαρα...

    Η Αίγυπτος ζητά παρέμβαση της Ουάσινγκτον στον Χαφτάρ, για να μην υπογράψει το Τουρκολιβυκό Μνημόνιο

    Σε διπλωματικό μαραθώνιο, προκειμένου να μην επικυρωθεί το τουρκολιβυκό...