Προφυλακίστηκαν οι Πακιστανοί τρομοκράτες που σχεδίαζαν χτύπημα στου Ψυρρή

    Ημερομηνία:

    Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά την απολογία τους σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι δυο συλληφθέντες ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία φέρεται να σχεδίαζε επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο στην Αθήνα.

    Οι δυο κατηγορούμενοι, Πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 27 και 29 ετών απολογήθηκαν για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

    Η εισαγγελία, πλέον, των κατηγοριών που έχει απαγγείλει στους δυο Πακιστανούς, έχει ασκήσει και ποινική δίωξη κατ’ αγνώστου, για διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης (κακούργημα) και πρόκληση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση (πλημμέλημα).

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν ο ένας στη Ζάκυνθο και ο άλλος στην Σκάλα Λακωνίας, φέρονται να έπαιρναν εντολές για κάθε ενέργεια που έκαναν, από πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι πρωταθλητές των aircondition: Δεύτερη η Ελλάδα στην κατανάλωση κλιματιστικών στην ΕΕ

    Καθώς η Ευρώπη μαστίζεται από ένα ακόμη κύμα καύσωνα, ο...

    Πολιτικός «σεισμός» για τις χρεώσεις στα ΑΤΜ – Τι απαντά η Τράπεζα Πειραιώς

    Μία σημαντική αλλαγή στη χρήση των ΑΤΜ ανακοίνωσε πρόσφατα...

    «Ο σύζυγός μου παρακολουθεί ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου την ώρα που κάνουμε έρωτα. Νιώθω άχρηστη»

    Είναι φυσιολογικό κάθε σχέση, ειδικά αν μετρά πολλά χρόνια ύπαρξης,...