Προφυλακίστηκαν οι Πακιστανοί τρομοκράτες που σχεδίαζαν χτύπημα στου Ψυρρή

Ημερομηνία:

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν μετά την απολογία τους σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι δυο συλληφθέντες ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία φέρεται να σχεδίαζε επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο στην Αθήνα.

Οι δυο κατηγορούμενοι, Πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 27 και 29 ετών απολογήθηκαν για συγκρότηση και ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, αδίκημα που είναι σε βαθμό κακουργήματος.

Η εισαγγελία, πλέον, των κατηγοριών που έχει απαγγείλει στους δυο Πακιστανούς, έχει ασκήσει και ποινική δίωξη κατ’ αγνώστου, για διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης (κακούργημα) και πρόκληση για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι συνελήφθησαν ο ένας στη Ζάκυνθο και ο άλλος στην Σκάλα Λακωνίας, φέρονται να έπαιρναν εντολές για κάθε ενέργεια που έκαναν, από πρόσωπο που βρίσκεται στο εξωτερικό.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λογαριασμοί ρεύματος: Δύο ταχύτητες για τα νοικοκυριά – Ποιοι προστατεύονται από το νέο κύμα ενεργειακής ακρίβειας

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία αποκτά η επιλογή τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας...

Τέλος στον πίνακα οργάνων: η νέα τάση στα αυτοκίνητα

Τα αυτοκίνητα εξελίσσονται σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Την τελευταία...

Από τα νυχτερινά κλάμπ στα… run clubs: Πώς η γυμναστική έγινε το νέο nightlife για τη Gen Z

Για τον παγκοσμίου φήμης DJ Diplo, η εργασία σήμαινε...