Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που απήγαγε και βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται μετά την απολογία του ο 33χρονος που απήγαγε,  πήγε να κάψει ζωντανή και  βίασε την εν διαστάσει σύζυγό του.

    Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στην 28χρονη τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από το σπίτι της, στην Αλμυρή Κορινθίας.

    Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, μόλις η γυναίκα βγήκε από το σπίτι, την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού, κλείδωσε τις πόρτες και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό, ενώ τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

    Ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή, βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

    Γυμνή και απροστάτευτη όπως ήταν, την πήγε στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

    Με τρόμο, η 29χρονη κατέφυγε στην Ασφάλεια Κορίνθου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο λίγη ώρα αργότερα και τον συνέλαβαν.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σάλος στην Τουρκία για οδηγό λεωφορείου που άφησε το τιμόνι και το έριξε στον… χορό με οπαδούς της Αντάλιασπορ – Δείτε βίντεο

    Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία το βίντεο που δείχνει οδηγό λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς της Αντάλιασπορ να...

    Υπουργείο Ναυτιλίας: Διπλασιάζεται το επίδομα ανεργίας των ναυτικών, διευρύνονται οι δικαιούχοι

    Τον διπλασιασμό του επιδόματος ανεργίας των ναυτικών από 300 σε 600 ευρώ, καθώς και τη...

    Ολυμπιακός: Η Καϊράτ Αλμάτι θα παίξει χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη στο κρίσιμο ματς με τους Περαιώτες

    Ευχάριστο νέο στον Ολυμπιακό και πλήγμα στην Καϊράτ Αλμάτι, ενόψει της...