Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»: Γιορτάστε την Καθαρά Δευτέρα σε μια ξεχωριστή εκπομπή, με κέφι και χαρά

    Ημερομηνία:

    «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», με εορταστική διάθεση, κέφι και χαρά! Το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, από τις 13:00 ώς τις 15:00, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά μάς προσκαλούν στην ΕΡΤ1, σε μια ξεχωριστή εκπομπή γεμάτη μουσική, προσωπικές ιστορίες με χιούμορ αλλά και συναίσθημα, με ξεχωριστές συναντήσεις, ταξίδια, μοναδικές γεύσεις και, φυσικά, πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

    Η Rosanna Mailan, καλεσμένη στην εκπομπή, μας ταξιδεύει στην Κούβα με τη μαγευτική φωνή της.

    Η Χρύσα Κατσαρίνη, μία από τις καλύτερες stand up comedians, γοητεύει με το χιούμορ, το ταλέντο και τα λόγια της σε μία «συνάντηση φίλων».

    Φλίγκος

    Ο Ευάγγελος Καραμανές, διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, μιλώντας για τα ήθη και έθιμα της Καθαράς Δευτέρας.

    Ο Ζερόμ Καλούτα μάς παρασύρει με ωραίες ιστορίες, αποκαλύπτει μυστικά και ερμηνεύει μοναδικά πολύ όμορφα τραγούδια.

    Και, φυσικά, στο τέλος η παρέα συγκεντρώνεται στο τραπέζι της εκπομπής, όπου η Γωγώ Δελογιάννη παρουσιάζει μια γευστική και πολύ αγαπημένη συνταγή: Χειροποίητος χαλβάς από τη Μακεδονία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έρευνα του εισαγγελέα για τον θάνατο βρεφών και επιπλοκές σε γυναίκες μετά από τοκετούς

    Την προσοχή της Εισαγγελίας έχουν τραβήξει θάνατοι βρεφών, αλλά...

    Κρύος ιδρώτας μετά το «ρωσικό Περλ Χάρμπορ» – Αγρυπνοι στρατηγοί σε όλον τον πλανήτη

    Η ανώτατη ρωσική διοίκηση πρέπει να σοκαρίστηκε όσο και...

    Επιστροφή ΦΠΑ: Αλλαγές από την 1η Ιουλίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα υποβάλλονται από...

    Επίδομα άδειας 2025: Ποιοι εργαζόμενοι θα λάβουν αυξημένο ποσό και πώς υπολογίζεται

    Από την 1η Απριλίου 2025, οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα...