Πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου ευχαριστεί Φαρμάκη και Μαυρομμάτη

Ημερομηνία:

Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο πρώην δήμαρχος ΙΠ Μεσολογγίου.  Σε επιστολή του ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη.

«Σαν παλαιός Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη για την υλοποίηση ενός από τα πιο ουσιώδη έργα της πόλης του Μεσολογγίου.

Αναφέρομαι στην είσοδο της πόλης Παπαδιαμαντοπούλου και Ναυπάκτου, κόστους 10 εκ. ευρώ. ργο πνοής για την πόλη του Μεσολογγίου, με ανάδειξη της εικόνας αλλά και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».

Γιάννης Αναγνωστόπουλος – Γενικός Ιατρός – Επιστημονικά Υπεύθυνος ΠΕΔΥ ΚΥ Αιτωλικού

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μητσοτάκης με Citi και Bank of America: «Η Ελλάδα έχει πλέον χαμηλότερο κόστος δανεισμού από 4 χώρες του G7»

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα ξεχωριστές συναντήσεις με...

«Τρεις μέρες ούρλιαζε η γυναίκα, νομίζω ότι ο άνδρας είχε μαχαίρι», είπε γείτονας για την ομηρία στη Νίκαια

«Τρεις μέρες ούρλιαζε η γυναίκα», τόνισε ένας γείτονας σχετικά...

Ο Τραμπ υποδέχθηκε προσωπικά τον Σι Τζινπίνγκ στις ΗΠΑ σε σπάνια διπλωματική κίνηση

Σε μια ασυνήθιστα θερμή υποδοχή για τα δεδομένα της...