Προκαλεί ο καταδικασμένος για ασέλγεια Σειραγάκης: «Αυτό που μου κάνουν είναι το βασανιστήριο του τεχνικού πνιγμού»

    Ημερομηνία:

    «Σε 1,5 χρόνο εκτίω την ποινή μου και βγαίνω από τη φυλακή είπε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Σειραγάκης, που έχει καταδικαστεί για ασέλγεια σε 36 παιδιά και κρατείται αυτή τη στιγμή στις φυλακές Τριπόλεως. Ο πρώην προπονητής μπάσκετ δήλωσε ότι κάθε δύο μήνες θα υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης, όπως του επιτρέπει ο νόμος.

    Ο Νίκος Σειραγάκης επέμεινε ότι δεν είναι βιαστής και αναγνώρισε ότι η συμπεριφορά του ήταν λανθασμένη. «Βιαστής δεν υπήρξα… Ότι ήταν λαθεμένη η συμπεριφορά μου και ορθώς τιμωρούμαι, τιμωρήθηκα και θα τιμωρούμαι για όλη μου τη ζωή. Ας σταματήσουν ότι δεν έχει η ποινή εκδικητικό χαρακτήρα.

    Αυτό που μου κάνουν είναι το βασανιστήριο του τεχνικού πνιγμού. Να μου δίνουν τη δυνατότητα να πάρω ανάσα και μετά με ξαναβουτάνε μέσα στο νερό. Αποδέχτηκα την ευθύνη μου, ζήτησα συγγνώμη απ’ όσους ταλαιπώρησα. Δηλαδή θεωρείται παράλογο να ζητάω την αποφυλάκισή μου κάθε δύο μήνες, όπως έχω το δικαίωμα εδώ και τρεισήμισι χρόνια;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, είχε ζητήσει από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου να του διαβιβαστεί το βούλευμα με το οποίο ο Νίκος Σειραγάκης αποφυλακίστηκε. Κατά του προπονητή μπάσκετ υπήρχε ανεκτέλεστη απόφαση σύλληψης, και συνελήφθη τελικά στη Νέα Ιωνία Αττικής.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια φυλάκισης, τα οποία, με τη συγχώνευση, έγιναν 220. Εκτιτέα από αυτά είναι τα 20 έτη. Μετά από 8,5 έτη στη φυλακή, λόγω καλής διαγωγής, θεμελίωσε δικαίωμα αποφυλάκισης υπό όρους. Σήμερα έχοντας εκτίσει 12,5 χρόνια και έχοντας κάνει 5,5 χρόνια μεροκάματα, που αντιστοιχούν σε δύο χρόνια, του απομένουν περίπου 2 έτη για να αποφυλακιστεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζελένσκι: Ευγνώμων σε κάθε ηγέτη και σε όλους σε όλο τον κόσμο που στηρίζουν την Ουκρανία

    Λίγη ώρα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Βολοντίμιρ...

    Δείτε βίντεο: Σοβαρό τροχαίο στον Ε65 μετά από φωτιά σε χωράφι – Συγκρούστηκαν δύο οχήματα, ντεραπάρισε SUV

    Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/11) στην Ε65 στο...

    Πάτρα: Γ. Κώστηρας: Οι φοροαπαλλαγές ανοίγουν τα κλειστά σπίτια

    Το πλέγμα των φοροαπαλλαγών και των φορο - εκπτώσεων...