Προκάλεσε επεισόδιο πολιτικός της Πάτρας – “Αρπάχτηκε” για δύο ξαπλώστρες στο Λουτράκι!

    Ημερομηνία:

    Πρωταγωνιστής νέου επεισοδίου ήταν την περασμένη Κυριακή πολιτικός της Αχαΐας σε οργανωμένη παραλία του Λουτρακίου.

    Πήγε με τη σύντροφό του για μπάνιο και επειδή ήταν κατειλημμένες όλες οι ξαπλώστρες, ζήτησε και του έδωσαν μια από τις δυο που ήταν όμως ρεζερβέ για ζευγάρι που θα ερχόταν αργότερα.

    GLEARNET

    Μετά από μιάμιση ώρα το ζευγάρι ήλθε και ο υπάλληλος του ξενοδοχείου τούς παρακάλεσε να την αφήσουν προκειμένου να καθίσουν αυτοί που είχαν κάνει την κράτηση. Το ζεύγος ήταν όμως ανένδοτο! Ζητούσε παράταση μιας ώρας!
    Αναμενόμενο ήταν να αντιδράσουν οι άλλοι και προκειμένου να περιοριστεί η αντιδικία που είχαν μπροστά στους λουόμενους οδηγήθηκαν όλοι στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου. Με πολύ κόπο ο διευθυντής κατάφερε να τους πείσει να αφήσουν τις ξαπλώστρες και να αποχωρήσουν.
    Όπερ και εγένετο!

     

    Γνωμη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επεισόδια και ζημιές στη Μαιζώνος

    Δεν έχουν τέλος οι παραβάσεις από επαγγελματικά οχήματα στον...

    Euroleague: Απίθανη ανατροπή από το -13 ο Ολυμπιακός στο Βελιγράδι, διπλό και η Αρμάνι στο Κάουνας

    Ο Ολυμπιακός σημείωσε την 3η του νίκη στη φετινή Euroleague μετά...

    MRB: Στις 14,2 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – Τι θα έπαιρναν Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς

    Στις 14,2 μονάδες προσδιορίζει η ΜRB το προβάδισμα της ΝΔ έναντι...

    Δύο νεκροί σε καραμπόλα ΙΧ

    Kαραμπόλα που σημειώθηκε στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος...