Προκλητική δημοσκόπηση στην Τουρκία: Πιο σημαντικό γεγονός του 2020 η μετατροπή Αγίας Σοφίας σε τζαμί

    Ημερομηνία:

    Σε έρευνα σχετικά με το «ποιο είναι το πιο σημαντικό γεγονός του 2020», την πρώτη θέση κατέλαβε η λειτουργία της Αγίας Σοφίας σε τζαμί με ποσοστό 82%, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης το sigmalive.

    GLEARNET

    Στη σχετική έρευνα –που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του κόμματος AKP και ανέβηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Telegram- η νίκη του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ συγκέντρωσε ποσοστό 10% και η εύρεση φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα 8%.

    Φλίγκος

    Το ερώτημα τέθηκε με την μορφή «όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από το 2002, έτσι και το 2020 υπό την ηγεσία του προέδρου μας πραγματοποιήθηκαν πολύ ωραία έργα. Ποιο υπήρξε το γεγονός που θαυμάσατε περισσότερο το 2020;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...